0:3
kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2016 15:30

6.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

AKTUALIZACE: Jestřebí získalo kontumačně tři body


Branky


2

Zápas, který se měl odehrát před čtrnácti dny, se nakonec z důvody potopy na hřišti nekonal. Zápas se odložil a dnes se dohrávalo poslední klání 6. kola Okresní soutěžě. Jestřebí v tomto zápase narazilo, Zákupy byly připravené. Vše je však nakonec jinak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ve vedení

Zákupy se na utkání skvěle přichystaly a nedovolily Jestřebí převzít otěže utkání. Byli to oni, kdo byl na míči lepší a tak se hosté museli po většinu prvního poločasu bránit. Jestřebí sice mohlo zahrozit z brejků, ale to se dnes příliš nekonalo. Hned v 7. minutě se do míče opřel Patrik Matušek a z trestňáku krásně překonal gólmana Procházku. Domácí šli do vedení a hosté již nedokázali zvrátit stav utkání a proto se zbytek půle dohrával, především na polovině hostů. Těm se totiž nedařilo vůbec nic a štěstí se tentokrát drželo opačné strany a to strany domácích. Poločas tak dozněl ve výsledku 1:0.

Hosté na kolenou

Ve druhé půli se hra nijak nezměnila a když už se hosté dostali k bráně domácích Zákup, nebyli schopni pořádně bránu ohrozit, z čehož plynuly rychlé brejky domácích, které se potkávaly s efektivitou v zakončení. V 66. minutě jako první utekl Foubík Vít a skóre již bylo o dvě branky. Poté využil rychlý protiútok i Radek Šefčík, když v 77. minutě dokázal zakončit přesně a zvýšit tak skóre o další branku. Hosté pochopili, že takhle to zřejmě nepůjde a že je pro dnešek štěstí již definitivně opustilo. V 83. minutě si vychutnal třešničku na dortu Patrik Matušek, který se trefil podruhé, tentokrát z penalty. Penalta byla nařízena po faulu, kterému předcházel další brejk. Zákupy tak zcela zaslouženě vítězí v poměru 4:0. Jestřebí již navíc není první, vystřídáno bylo Žandovem.

 

AKTUALIZACE: Kontumováno ve prospěch Jestřebí za nepovolený start hráče v dresu domácích.



Ohlasy k zápasu



TJ Jestřebí-Provodín
Pavel Kolář (trenér Jestřebí): No, já nic moc neočekával, ale popravdě, že zde dostaneme čtyřku, to jsem upřímně nečekal. Fakt ale je, že jsme dnes byli zase horší, s tím, že jsme tentokrát nedali ani branku. Vypichovat nikoho ani nebudu, všichni totiž hráli pěknou tužku a to od brankáře až po křídlo.



Sestavy


TJ Zákupy
V. Kopřiva [-] - T. Březina [-] (46. T. Dvořák [-] ) , M. Jakeš [-] (83. M. Kasinec [-] ) , V. Foubík [-] , M. Jerson [-] , P. Pohorský [-] , P. Matušek [-] , P. Dostál [-] , J. Zajíček [-] , P. Dufek [-] , C. Samek [-] (55. R. Šefčík [-] )

TJ Jestřebí-Provodín
M. Procházka [-] - J. Koutenský [-] (71. L. Fidler [-] ) , J. Trhlík [-] (67. M. Věchet [-] ) , D. Šmejkal [-] , P. Semík [-] , J. Pilař [-] , M. Kněžour [-] (55. M. Žižka [-] ) , M. Kolařík [-] , P. Wágner [-] , L. Prkno [-] , T. Karas [-]

ŽK: 42. J. Koutenský , 57. M. Žižka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Řezáč Josef - JANKECH Pavel, FOLK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 10. 2016 23:50
Franto, díky za upozornění a informace!
7. 10. 2016 22:02
Zapas byl kontumovan a body prepocteny Jestrebi (0:3) Rozhodnuti DK ze dne 6.10.2016. Za Zakupy hral nejaky cernoch.