T. Hamata 53. (p.)
R. Ladra 55.
3:2p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 13:30

6.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sosnová doma bere penalty


Branky


53. T. Hamata (p.) , 55. R. Ladra - 2. D. Kalina , 30. M. Flieger
0

Poněkud vyrovnaný souboj nás čekal na jihu Českolipska. Oba celky měly stejný počet bodů a oba dnes chtěly vyhrát. Laxní domácí si ze začátku nechali nasázet dva góly, i tak ale dokázali nakonec zvítězit...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ve vedení 0:2

První půle byla mnohem lepší pro stranu hostů, kteří dokázali trestat hrubé individuální chyby domácích. Nejdříve jednu z chyb využil David Kalina starší, a to hned ve 2. minutě zápasu, když dokázal překonal domácího brankáře Janovského, který nestačil ani na druhý gól ve 30. minutě, kdy se situace opakovala a branka padla po chybě domácí obranné lajny. Domácí tak doplatili na proferoský styl hry, který jim vůbec neprospíval a nechali si dát zbytečně dvě branky. Poločas za stavu 0:2.

Sosnová otáčela

Ve druhé půli byli domácí jako vyměnění, když se okamžitě hrnuli na steč a způsobovali hostům pořádné potíže. Už v 53. minutě se hosté provinili rukou ve vápně, a následovala penalta. Tu proměnil Tomáš Hamata a snížil na rozdíl jedné branky. Za dvě minuty se míče chopil Roman Ladra, po dobře zahraném rohovém kopu a dokázal vyrovnan stav utkání. Po druhý poločas byli domácí jasně lepší a je jen škoda, že si nedokázali výhru vybojovat již v základní hrací době. Vítěze totiž určily až penalty, které zvládli lépe domácí v poměru 3:2. Berou tak celkovou výhru 3:2.



Ohlasy k zápasu


Sparta Sosnová
Milan Slipčenko (trenér Sosnové): Očekávali jsme tři body v normální hrací době, takže po první polovině hry jsme zklamaní. Nakonec jsme si ve druhé půli potvrdili, že fotbal hrát umíme, takže výhru bereme asi zaslouženě. Vypíchnout musím určitě Janovského, který pochytal dost šancí, i některé ty penalty. K němu dám i Davida Volfa, rozehrávače, a na závěr Romana Ladru, který nám podržel balón a dal nám klid na duši. Za první polovinu hry ale nemám koho vypíchnout.




Sestavy


Sparta Sosnová
M. Janovský [-] - D. Volf [-] , R. Ladra [-] , P. Nemeš [-] , P. Doseděl [-] , M. Fulier [-] , M. Bango [-] (59. K. Ritschel [-] ) , J. Vokoun [-] (86. D. Jilemnický [-] ) , M. Slipčenko [-] , T. Hamata [-] (86. J. Růžička [-] ) , Z. Sameš [-]

TJ Sokol Horní Police
A. Havlík [-] - R. Kubaš [-] , L. Šamša [-] , P. Věchet [-] , M. Vágner [-] - M. Flieger [-] , T. Benda [-] (74. F. Kadlec [-] ) , M. Bizoň [-] - D. Kalina [-] , D. Kalina [-] - S. Kadlec [-] (56. P. Babický [-] )

ŽK: 20. M. Bango , 61. M. Janovský , 66. J. Vokoun , 73. M. Fulier , 80. P. Nemeš , 86. K. Ritschel - 59. R. Kubaš , 63. M. Bizoň , 73. D. Kalina , 76. M. Flieger . ČK: 80. M. Flieger .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kapoun Karel - GERMAN Robert, JÁNSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.