Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

5.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubice senzačně otočila skóre


Branky


1

Dubnice hostila Dubici a čekal se určitě vyrovnaný zápas. Pravdou je, že hosté nemají nejlepší formu, podtrženou dostatečně silným kádrem. Domácí naopak trpí za tři červené z minulého utkání. Dnes je Dubice vyloupila, byť až na penalty...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3:0

Taktika hostů byla jednoznačaná - neprohrát o osm branek. Důvodem byla sestava, která ani v tomto utkání nebyla stoprocentní a nastoupit museli veteráni typu Grobarčík, Patka. Bohužel to na splnění cíle nevypadalo, protože už v 10. minutě hosté prohrávali 2:0. První branku zaznamenal ve 3. minutě Tschervenka Roman a vlastně i ty další dvě. Druhá přišla v 9. minutě a třetí v minutě 20. z pokutového kopu. Dubice byla na kolenou, ale nepolevila, na rozdíl od domácích, kteří namlsaní odešli do šatny za stavu 3:0.

Dubice vyrovnala zápas

Dubnice si myslela, že se zbytek utkání nějakým způsobem dohraje, protože do druhé půle přišla jako vyměněná a nechala hosty se předvést. Ti dokázali vyrovnat! Nejdříve v 50. minutě snižoval z penalty Dutka. To Dubici ještě více nakoplo, a byť dohrávali o desíti, protože kapitán Ráliš musel odstoupit kvůli zranění, dokázali jít vstříc dalším brankám. Ta druhá přišla v 60. minutě od Rostislava Patky, kterému je neuvěřitelných padesátpět let. A v 75. minutě dokonal vyrovnání Škach, který odehrál velmi dobré utkání. Penalty skončili 1:3 pro hosty a ti tak berou vítězství 3:4 v celkovém znění.



Ohlasy k zápasu


TJ Dubnice
Rudolf Věchet (trenér Dubnice): Upřímně mě tato prohra mrzí více, než tři červené v Lípě v posledním kole. Vedli jsme 3:0 a hráči si asi mysleli, že už se to dokope samo, ale opak byl pravdou. Vypíchnu Tcherva, Procházku, Svítka a Pošvu. Příští zápas musíme odehrát na sto procent a zvítězit.

TJ Spartak Dubice
Tomáš Grobarčík (asistent Dubice): Já čekal kříž, jak jsem vám řekl v pátek v Expert tipu. Nakonec jsme to podtrhli výhrou na penalty. Soupeř si asi po třetím gólu myslel, že odpadneme, ale nestalo se tak. Za nás dnes hráli dobře Škach, Patka a Gorol. Jinak velmi dobře makal celý tým, který to dnes nakonec zvládl.



Sestavy


TJ Dubnice
P. Radošinský [-] - P. Vítek [-] (46. M. Jemelka [-] ) , M. Novák [-] , R. Tschervenka [-] , R. Suske [-] , L. Lukeš [-] , T. Procházka [-] (22. O. Kysela [-] ) , J. Pošva [-] , M. Závodský [-] (75. J. Paulíček [-] ) , M. Svitek [-] , L. Mařica [-]

TJ Spartak Dubice
P. Székely [-] - J. Dutka [-] , L. Šincl [-] , T. Třešňák [-] , R. Patka [-] - M. Ráliš [-] , A. Gorol [-] , R. Patka [-] - I. Kovachki [-] , P. Škach [-] - T. Grobarčík [-]

ŽK: 55. P. Škach , 67. R. Patka .
Místo: Dubnice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Řezáč Josef - MENGR Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 9. 2016 22:57
Utkání skončilo 3:3,není to započítáno v tabulce ve skore.Díky