0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 16:00

5.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukovany doma zaváhaly


Branky


0

Nepříliš šťastný zápas pro některé hráče, kteří jsou po dnešku na marodce, někteří i dlouhodobě. I tak se ale čekal dobrý a vyrovnaný zápas, který nakonec vyhráli hosté. Ti tak mají po čtyřech kolech dvě výhry a dvě prohry... 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hotovo v první půli

Domácí dostali hned na úvod branku a to jim nedělá dobře. Ani ne v 1. minutě se prosadil Marek Suchan a domácí dostali hodně studenou sprchu, která nebyla na škodu, jen co se tropického počasí týče. Bukovany to očividně zlomilo a Kravaře se pomalu, ale jistě chopili otěží v zápase. Ve 32. minutě přidal Suchan navíc další gól. Oba de facto padly po brejkové situaci, která se jako blesk mihla na pravé straně hřiště. Poločas tak dopadl 0:2 pro hosty.

Děsivá půle

O této půli raději nepsati, neboť to, co se dělo na hřišti, nedopadlo dobře, pro pár hráčů už vůbec ne. Druhá půle byla neuvěřitelně vyhecovaná a padal zákrok za zákrokem a těžko říci, který z nich byl na červenou a který byl "jen" na žlutou. Červená ale ve výsledku nepadla ani jedna. Rozhodčí si nevedli zrovna výborně a nutno uznat, že se pod zápasem hrubě podepsali. Ošklivé zákroky pokračovali a stupňovali se více a více. Nakonec to dopadlo výhrou z prvního poločasu lépe pro hosty, kteří tak berou vítězství 0:2. Bohužel obě strany sčítají zraněné.



Ohlasy k zápasu


TJ Družba Bukovany
Ladislav Kýček (hráč Bukovan): Kravařím osobně gratuluji, byly lepší než my a vyhráli zaslouženě. Nás trochu zlomil ten první gól hned na úvod zápasu. Teď musíme vydřít body v Dubé.

FK Lokomotiva Kravaře u České Lípy
Michal Uhlíř (hráč Kravař): Dnes jsme vyhráli zaslouženě. Bohužel pro mě, jsem ve druhé půli šel na plac a za chvíli musel zase pryč. Poranil jsem si koleno a těžko říci, jak dlouhou dobu budu mimo. Z týmu vypíchnu Marka Suchana, nejen za ty branky.



Sestavy


TJ Družba Bukovany
T. Fišer [-] - M. Ramík [-] (46. M. Stránský [-] ) , L. Ramík [-] , M. Samek [-] , K. Šup [-] (52. L. Kýček [-] ) , D. Zátka [-] (64. R. Sedlák [-] ) , D. Vetešník [-] , J. Králík [-] , V. Hlubuček [-] , J. Kočí [-] (71. R. Fuljer [-] ) , Z. Fertig [-] (76. J. Majerech [-] )

FK Lokomotiva Kravaře u České Lípy
M. Řehák [-] - T. Gvizd [-] , J. Palka [-] , P. Šena [-] - J. Koutný [-] , M. Koutný [-] , J. Ledl [-] - M. Suchan [-] (75. K. Maršík [-] ) , D. Šubrt [-] (83. M. Uhlíř [-] ) - A. Kubišta [-] , M. Končel [-]

ŽK: 33. J. Králík , 65. R. Sedlák , 67. Z. Fertig , 70. J. Kočí - 60. J. Palka , 76. D. Šubrt , 78. K. Maršík .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Folk Miroslav - KLIMT Pavel, TÁBORSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.