Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

5.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žandov dokázal porazit Dubou


Branky


0

Velice vyrovnané utkání nás čekalo v Žandově, kde se domácí nakonec mohli radovat z vysoké výhry. Dubá nakonec inkasovala hned čtyřikrát a domácí zřejmě stále těží z euforie z počátečních zápasů, kde se ještě nesetkali s prohrou...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jalový poločas

První půle byla ze strany obou týmů velice průměrná, snad až nezajímavá. Nebyly k vidění žádné pořádné šance a vlastně ani žádné jiné. Dubá se též nedokázala prodrat k brance a tak jsme v první půli neměli možnost shlédnout nějaké to koření fotbalu, kterým jsou branky. Na hřišti panovalo kruté vedro a možná, že i díky suchému porostu na ploše jsme se prvních čtyřicetpět minut poměrně nudili. Branky ovšem přišli v půli druhé. Prozatimní stav tedy 0:0.

Žandov zvedl hru

Opět domácícm pomohlo střídání a během chvilky se dokázali hned několikrát prosadit a posunout se tak k další důležité výhře. Branky padali z kopaček Lhotky a Džudžy, kteří se prosadili hned dvakrát. Skórovali po tom, co si krásně naběhli. Džudža šel v jednom případě na bránu sám a kličkou krásně překonal brankáře. Lhotka střílel v 51. a v 62. minutě. Džudža v minutě 57. a 70. Po druhou půli byli domácí lepší a zápas měli pod kontrolou. Nakonec dali hosté jen symbolický gól, o který se postaral útočník Vokolek. To bylo vše a domácí se tak mohou radovat ze zasloužené výhry 4:1 na své vlastní půdě.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak ČKD Žandov
Václav Pluhař (vedoucí Žandova): Je to pro nás docela těžký soupeř. Jsme ale v laufu a z toho těžíme. Navíc dáváme branky a o tom to celé je. Musím určitě vyzdvihnout oba střelce, kteří v zakončení prokázali chladnou hlavu. Dnes jsme vyhráli zaslouženě.




Sestavy


TJ Spartak ČKD Žandov
O. Košťák [-] - J. Štěpánek [-] , T. Miko [-] (46. J. Lhotka [-] ) , V. Kotsev [-] (58. J. Molo [-] ) , O. Džudža [-] , P. Štrupl [-] , V. Pluhař [-] (46. T. Fanta [-] ) , T. Matějček [-] , P. Boháč [-] , T. Vaníček [-] , M. Šlechta [-]

TJ Slavoj Dubá
T. Dvořák [-] - M. Heptner [-] , M. Soukup [-] , F. Franěk [-] , J. Sloup [-] - M. Demeter [-] , J. Němec [-] , T. Hladký [-] (28. L. Drahoňovský [-] ) - M. Vokolek [-] , M. Šverma [-] , T. Pavlík [-] (68. L. Šíma [-] )

ŽK: 63. J. Štěpánek , 76. J. Molo - 54. F. Franěk .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Řezáč Josef - BLÁHA Matyáš, PLUHAŘ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.