Sosnová doma uhájila své hřiště


Branky


32. M. Fulier , 37. P. Nemeš , 50. D. Volf , 78. M. Sokol (vl.) , 85. F. Ondřejka - 27. V. Koždoň
0

Schylovalo se k velice vyrovnanému utkání na jihu Českolipska. Alespoň dosud byla Stružnice nad Sosnovou a těžila z formy, která dosud přinášela jen výhry, alespoň z prvních dvou zápasů. To Sosnová byla ještě před výkopem stále za hosty, co se bodového umístění týče...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý fotbal z obou stran

Celky nezačaly vůbec zle a průměrné utkání nás rozhodně nečekalo. Byli to navíc hosté, kteří jako první stříleli ostrými, když se po chybě domácích uvolnil Kožďoň Vašek a tváří v tvář překonal brankáře Janovského. Jenže za pět minut srovnával krásnou hlavičkou Fulier. Využil dobře kopnutého centru z rohu a se zakončením si poradil přesně tak, jak píšou ve fotbalové učebnici. Poté ještě ve 37. minutě přišlo vedení, ze kterého se radovali domácí. Pavel Nemeš dostal svou šanci a poslal Sosnovou, ještě před koncem první půle, do těsného, ale důležitého vedení. Poločas tedy dozněl s výsledkem 2:1.

Sosnová byla jasně lepší

Terén nebyl stoprocentní už na začátku, natož v polovině hry, a hráčům to znepříjemňovalo nejednu kombinační akci. Hlavně hosté jen stěží něco vymysleli, a pravda je, že góly padaly spíše jen do jedné branky a tentokrát ji měli na své straně hosté. Na 3:1 dával v 50. minutě David Volf a to už s hosty nevypadalo dobře. Poté si nešťastně srazil míč do brány Sokol Marek, obránce Stružnice, a daroval tak domácím branku zadarmo. Poslední třešnička na dortu přišla z kopaček Franty Ondřejky v 85. minutě a bylo vymalováno. Sosnová tak bere domácí výhru v poměru 5:1.



Ohlasy k zápasu


Sparta Sosnová
Jan Studenovský (Sosnová): My jsme očekávali určitě vítězství, ale museli jsme se mít na pozoru, protože Stružnice sem přijela s plným počtem bodů z prvních dvou kol, takže nás určitě nečekalo nic jednoduchého. První půle byla ještě vyrovnaná, ale ta druhá už nám vyšla tak, jak jsme si představovali. Z týmu vypíchnu stopera Fuliera, který byl vzadu jeden z nejlepších.

TJ Dynamo Stružnice
Ladislav Bahník (trenér Stružnice): Rozehráli jsme si to docela dobře, ale chleba se lámal po té jejich standardní situaci, kdy padlo vyrovnání a Sosnová nás začala tlačit. Ve druhé půli jsme již působili odevzdaně a Sosnová se navíc ujala zápasu. Jinak vám nevypíchnu nikoho, protože to dělám jen nerad, ať už vyhrajeme nebo prohrajeme.



Počet diváků: 66. Rozhodčí: Folk Miroslav - ŘEZÁČ Josef, CHLÁDEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.