2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2016 14:00

1.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubnice si zlepšila náladu před koncem podzimu a vítězí


Branky


20. R. Suske , 46. L. Lukeš - 15. V. Balvín
0

Velezkušený tým z Dolní Libchavy si přijel pro nějaký ten bod do Dubnice, kde nepanovali ideální podmínky k fotbalu, ale to vlastně nikde, všude totiž mrzlo, až přaštilo. Domácí si i v lehce improvizované sestavě dokráčeli pro všechny body...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

Domácí nastoupili s neortodoxním gólmanem Závodským Markem. Hned v 15. minutě se prosadil nestárnoucí Balvín Vojtěch za hosty a snad i zaskočil zaskakujícího brankáře. Jenže ve 20. minutě přišla šance pro Suskeho, který přebral balón, udělal snad pět hostujících hráčů a poslal balón tam, kam měl, tedy přesně do sítě. Do poločasu hrozili opět hlavně domácí, když se jim podařilo jít naproti dalším šancím, které již ovšem neproměnili. A že to byl galakoncert neproměněných šancí! Poločas tak nakonec skončil za remízy 1:1.

Dubnice dokázala vystřelit tři body

Ve druhé půli byla hra na straně domácích, kteří hned na úvod druhé půle přešli do vedení. Ve 46. minutě vybojoval míč Novák Marcel a to z rohového praporku, od kterého poslal míč k Lukešovi, který z jedničky zavěsil přesně pod břevno. Hosté poté měli penaltu, kterou ale neproměnili a možná že i to je trochu srazilo dolů. To domácí opět zahazovali další šance a je to jen škoda. Domácí promrzlé publikum by si to jistě zasloužilo. Ve hře se ještě udály dvě červené karty, ale ty na průběh hry neměli vliv, neboť padly po jedné na každé straně. Utkání tedy končí za stavu 2:1 pro domácí Dubnici.



Ohlasy k zápasu


TJ Dubnice
Rudolf Věchet (trenér Dubnice): Dnes jsme utrpěli vítězství, po dlouhé době. Jsme za to rádi, protože konec podzimu se nám moc nepovedl. My jsme dnes ale zažili koncert neproměněných šancí, což nás jistě mrzí, mohli jsme přidat i další branky. Mára Závodský v bráně nás dnes podržel, byť je to hráč z pole. Hráli dobře i Tscherv a Novák, který je ve svých letech stále agresivní na míči. Za výhru jsme rádi, ale za podzim jsem obecně čekal o pár bodů více. Hráčům vzkazuji, že bude zapotřebí se do jara zlepšit, hlavně co se přístupu týče, takže ať se připraví na pot a slzy, které je v zimní přípravě neminou.




Sestavy


TJ Dubnice
M. Závodský [-] - M. Novák [-] , R. Tschervenka [-] , R. Suske [-] , T. Procházka [-] , J. Pošva [-] , L. Lukeš [-] , P. Vítek [-] , J. Závodský [-] , M. Svitek [-] , L. Mařica [-]

TJ Sokol Dolní Libchava
M. Macek [-] - K. Kaňkovský [-] , J. Šiner [-] (63. M. Los [-] ) , A. Koros [-] (46. P. Pažout [-] ) , S. Miler [-] (46. M. Endler [-] ) , J. Havelka [-] , P. Lebduška [-] , D. Ješeta [-] , J. Kukal [-] , S. Pinc [-] (30. I. Formánek [-] ) , V. Balvín [-] (75. J. Ruč [-] )

ŽK: 28. L. Lukeš , 45. R. Tschervenka , 54. J. Závodský - 22. D. Ješeta , 43. K. Kaňkovský , 67. J. Kukal , 77. J. Havelka . ČK: 57. L. Lukeš - 80. J. Kukal .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: German ml. Robert - MAREK Miloš, BÖHME Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.