4:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2016 14:00

1.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední zápas podzimu vyšel lépe domácím


Branky


8. T. Březina , 62. R. Šefčík , 85. P. Matušek , 88. P. Székely (vl.) - 22. R. Patka , 82. T. Hájek
0

Zákupy se na hosty z Dubice dokázaly připravit lépe a na konec podzimu si nadělily balíček pozitivních emocí. Svého soka totiž porazili o dvě branky, byť díky skórujícímu hráči na straně Dubice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ještě stále remízová půle

Zápas začal na velice těžkém terénu a tento fakt měl nakonec nepříznivé dopady na zdraví hráčů. Ze začátku se větru lépe chytli domácí, kteří dokoce vsítili i úvodní branku. V 8. minutě se dobře trefil Tomáš Březina a jeho tým vedl. Poté se hosté poněkud oklepali a dokázali ve 22. minutě srovnat stav zápasu, to když se brankou uvedl Rostislav Patka. V poločase to na šance nebylo vše, hlavně hosté pálili jednu šanci za šancí. Konrétně to byli Gorol, který měl tutovku, a Škach, který nastřelil tyčku. Poločas tak dozněl za výsledku 1:1.

Dubice propadla

Ve druhé půli se dostali do vedení domácí, když chybu hostující obrany využil Šefčík a dokázal opět převážit misky vah na stranu domácího celku. Dlouho se hra přelévala a další branka přišla až v minutě 82. To se prosadil Tomáš Hájek a bylo znovu vyrovnáno. Jenže poté přišla chvíle hostujícího hráče Székelyho, který měl vyloženě pech. Nejdříve se mu míč od prsou odrazil do vlastní sítě v 85. minutě, byť byla branka nakonec připsána Matuškovi. V 88. minutě si opět nešťastně srazil míč do své brány, ale to už byl zápas u konce. Nakonec se tak domácí radovali z výhry 4:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Dubice
Tomáš Grobarčík (asistent Dubice): Dnes to bylo těžké utkání na těžkém terénu. Nedařilo se nám proměňovat dostatek šancí na to, abychom bodovali. Díky terénu máme spousty zraněných, takže jsme rádi, že už je to všechno u konce, alespoň pro letošní rok. Dneska ani nikoho vypíchnout nemohu.



Sestavy


TJ Zákupy
J. Karel [-] - T. Březina [-] , T. Dvořák [-] (67. M. Kasinec [-] ) , M. Jakeš [-] , R. Šefčík [-] , P. Pohorský [-] , P. Matušek [-] , P. Dostál [-] , J. Kohout [-] , P. Dufek [-] , C. Samek [-]

TJ Spartak Dubice
J. Hruška [-] - T. Třešňák [-] , R. Patka [-] , J. Dutka [-] , P. Székely [-] - A. Gorol [-] , R. Patka [-] , M. Ráliš [-] - I. Kovachki [-] (56. L. Cina [-] ) , P. Škach [-] - T. Grobarčík [-] (74. T. Hájek [-] )

ŽK: 82. J. Kohout - 30. R. Patka .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Mengr Jiří - KLIMT Pavel, JANKECH Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.