1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobylice na hřišti Žacléře zaváhali.


Branky


0

Kobylice ztrácejí vedení v tabulce. Po té co se jim podařilo na hřišti Žacléře vyhrát až na penalty, se před ně dostávají Nepolisy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kombinované sestavy obou týmů značně ovlivnili průběh utkání.

Oba dva týmy nastoupili ve značně kombinovaných sestavách hostujícím Kobylicím dokonce chybělo 7 hráčů základní sestavy. (Vincour, Dvořák, Khol, Brzek, Hrubý, Nový, Říha), přesto se dokázali s touto absencí poprat i když domácí tým byl více na balónu, za to kobyličtí nebezpeční z brejkových situací, ty se ovšem v prvním poločase nedařilo proměňovat.

Hosté utvořili z minima, maximum

Po změně stran se vůbec nic nezměnilo, domácí tým byl fotbalovější a hosté spoléhali na nějakou tu skulinu v domácí obraně, kterou našel Tomáš Němec a dostal tak hosty do vedení. Domácím se podařilo zaslouženě vyrovnat deset minut před závěrečným hvizdem a tak přišly na řadu pokutové kopy ve kterých byly hosté o jednu trefu šťastnější.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Žacléř
Vlastimil Honek, trenér (domácí): Horko těžko jsme dávali do kupy sestavu, někteří hráči nastoupili i když nebyli úplně fit. Do základu museli i dva dorostenci. Soupeř hrál trpělivě a po našem jediném zaváhání vedl. V závěru už ve značně kombinované sestavě jsme utkání nezabalí a vydolovali bod.

FC Spartak Kobylice
Petr Průcha, trenér (hosté):: Spravedlivá remíza, hrál se vyrovnaný mač, domácí byli více na míči, my hrozili po brejcích. Jinak stále mě fascinuje a trápí myšlení dnešní doby. Místo toho, abych byl hrdý na to, že z velkoměsta zvané Kobylice vyjedu hrát I.B. třídu do Žacléře, tak to ne, je to asi daleko. Nechápu to, ale co jsem se dozvěděl je to problém více týmů. Nevím, něco jsme při výchově mládeže udělali špatně. Jinak týmu děkuji, zvláště Filipu Markovi, který si sáhl na dno a to se vším všudy.



Sestavy


TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - V. Herman [-] , M. Vít [-] , R. Kovačík [-] , P. Franze [-] (68. L. Cvik [-] ) - T. Skála [-] , P. Ondráško [-] , R. Kotyk [-] , J. Mádle [-] (72. M. Těžký [-] ) - R. Horváth [-] (80. R. Sychra [-] ) , M. Skála [-] (73. M. Těžký [-] )

FC Spartak Kobylice
J. Holý [-] - J. Dařbuján [-] , F. Marek [-] , J. Hejcman [-] , P. Drábek [-] - P. Kubišta [-] , J. Hejcman [-] , J. Vávra [-] , J. Pšenička [-] - T. Němec [-] (75. R. Hrubeš [-] ) , T. Havlíček [-]

Hráči zápasu: R. Sychra - T. Němec .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.