Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po ne zrovna povedené první půlce, nakonec domácí jasně zvítězili.


0

Miletín byl v zápase s Hronovem jasným favoritem. Po trápení v první polovině, si nakonec připsal zasloužené vítězství. Uhájil tak třetí místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté domácí překvapili.

V prvním poločase se domácí favorit hodně natrápil. Hosté do utkání vstoupili mnohem lépe a byli nebezpečnější. Nedokázali své šance ale proměnit v góly. Domácí se tak nejprve dostali do jednobrankového vedení. Na to se hostům ještě podařilo reagovat. Na gól na 2:1 už ale ne a tak domácí vybojovali vítězství v prvním poločase.

Hosté si to díky své nedisciplinovanosti prohráli sami.

Druhý poločas byl hodně ovlivněný nedisciplinovaností hostujících hráčů. Ti viděli tři červené karty a tak domácím cestu za bodovým úspěchem výrazně ulehčili. Podařilo se jim při početní výhodě vstřelit další tři branky a pohodově zvítězit.



Ohlasy k zápasu


SK Miletín
Ondřej Machačka, předseda(domácí): Z naší strany to bylo obrovské trápení. Hra měla daleko k ideálu. O to více si získaných bodů ceníme.




Sestavy


SK Miletín
M. Richter [-] - L. Nosek [-] , A. Leplt [-] , O. Machačka [-] , T. Novotný [-] - L. Nálevka [-] (68. J. Hátle [-] ) , M. Krátký [-] (46. L. Kněžourek [-] ) , J. Němeček [-] , M. Bartoníček [-] (59. F. Vondrouš [-] ) - Z. Urban [-] (75. A. Lámr [-] ) , Š. Kulina [-]

AFK Hronov
J. Nyklíček [-] - J. Stelzig [-] , V. Tichý [-] , Z. Samko [-] , M. Puraš [-] - M. Franců [-] , J. Danihel [-] , M. Šťavík [-] , F. Kuru [-] - J. Valtera [-] , M. Neuschl [-]

ŽK: 19. F. Kuru , 71. F. Kuru . ČK: 29. J. Danihel , 71. F. Kuru , 77. Z. Samko .
Hráči zápasu: O. Machačka - F. Kuru .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.