Veliny si vyšláply na favorita a slaví první body


Branky


0

Utkání mělo jasného favorita, jímž byli hosté z Rosic. Velinám totiž v tabulce patřilo poslední místo bez jediného získaného bodu. Hlavní příčínou mizerného velinského podzimu byla špatná docházka. Velinám se dokonce několikrát nepovedlo dát dohromady jedenáct hráčů. Tentokrát však bylo vše jinak.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí bojovnější a aktivnější

První půle neodpovídala papírovým předpokladům, srdnatě bojující domácí měli více příležitostí ke skórování a brankář Nahálka musel vytasit několik těžkých zákroků. Rosičtí měli největší šanci při závaru v pokutovém území, kde však J.Němec nedokázal dostat skrz hradbu těl míč do branky. Když už se zdálo, že poločas skončí bez branek, domáci udeřili zásluhou Procházkovi povedené trefy - 1:0. Veliny si tak zaslouženě odnesly do kabiny jednogólový náskok.

Rosice z tlaku nevytěžily nic

Do druhé půle už hosté vstoupili přece jen lépe koncentrovaní a nepouštěli velinské příliš na svoji polovinu. Rosický tlak byl spíše platonický, přesto se našlo několik příležitostí, kdy visel gól na vlásku. Hostům však chyběl důraz ve vápně nebo kvalitnější koncovka. Navíc rosickým dvakrát stálo v cestě břevno, které orazítkovali Jankovský a P.Zelinka.

Domácí dokázali odolat a mohli oslavit první výhru v sezoně ve svém posledním podzimním zápase.

Autor: L. N.


Místo: Veliny. Počet diváků: 22. Rozhodčí: Šebetka Milan - ŘÍHA František (N), STACH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.