3:0
kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

12.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola v Rosicích nedohrán!


Branky


0

Souboj o druhé místo, šlágr kola. Zápas v Rosicích měl velký náboj, ale skončil nakonec tak, jak si asi nikdo nepřál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku se hrál dobrý fotbal v rychlém tempu. Jenže průběh zápasu narušovaly konflikty hostujících hráčů s rozhodčím. Kolem desáté minuty hráči Torpeda dali poprvé důrazně najevo nesouhlas s výroky rozhodčího Klímy, který zatím řešil vše žlutými kartami.

 

Ve 36.minutě udeřili gólově domácí, když P.Zelinka naservíroval míč před branku Hanovcovi - 1:0. O chvíli později se strhla další mela kolem rozhodčího a hostů. Dva hráči Torpeda vyfasovali červenou kartu a zdálo se, že je po zápase. A nakonec opravdu bylo, hosté se rozhodli vzhledem k okolnostem opustit hřiště. Tato událost bohužel zkazila dojem jinak dobrého utkání a celá záležitost bude mít dohru na disciplinárce.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rosice nad Labem B
David Matějů ( trenér Rosic ): Nelze co říci...přišli jsme o kvalitní zápas, protože se na obou stranách sešla velká fotbalová kvalita, nicméně chování soupeře směrem k rozhodčímu překročilo meze znamenající ukončení zápasu. Výsledek, zřejmě kontumačních 3-0, bude řešit disciplinárka.

Torpedo Pardubice
Martin Filípek ( hráč Torpeda ): Všichni víme, jak to probíhá v soutěžích, jako je ta naše, ale s rozhodčím Klímou máme problémy už dlouhodobě a to co se odehrálo v Rosicích nás už opravdu přestalo bavit. Chtěli bychom se tímto omluvit hráčům Rosic za předčasně ukončené utkání, ale dva nesmyslně vyloučení hráči, to pro nás byl poslední hřebíček do rakve od tohoto pána a zabitý víkend.

Autor: L. N.


Sestavy


TJ Sokol Rosice nad Labem B
V. Nahálka [-] - J. Němec [-] , J. Roubal [-] , J. Pozdník [-] , Z. Voleský [-] - L. Němec [-] , V. Levai [-] , J. Růžička [-] , D. Palaščák [-] - P. Zelinka [-] , F. Hanovec [-]

Torpedo Pardubice
A. Klinecký [-] - M. Filípek [-] , M. Večeřa [-] , F. Lukeš [-] , J. Vrbata [-] - O. Kmoníček [-] , J. Kaciáň [-] , J. Mareš [-] , J. Roman [-] - P. Kaciáň [-] , P. Koreček [-]

ŽK: 33. P. Zelinka - 10. J. Vrbata , 11. F. Lukeš , 11. P. Koreček . ČK: 40. P. Kaciáň , 40. P. Koreček .
Místo: Rosice nad Labem. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Klíma Miroslav - Jiří Stach, Milan Štoček.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.