Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

7.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Premiérové vítězství Dolní Kalné.


0

Dolní Kalná po domácí přestřelce s Kopidlnem získává první tři body a odlepuje se ode dna tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí.

Domácí dominovali hned od začátku utkání. A za svou aktivitu byli náležitě odměněni. Hosté, kteří byli bráni jako favorit utkání, takový náskok nečekali a v podstatě celý poločas jim trvalo, aby se vzpamatovali. Navíc svými chybami dostávali domácí hráče do slibných šancí. Nakonec mohli být rádi, že prohrávali "jen" 0:3. 

Dolní Kalná polevila.

Do druhé půle měli lepší vstup hosté. Těm se povedlo alespoň trochu zvrátit průběh utkání a vybudovat si naději na zvrat. Domácí ovšem zareagovali a zvládli též vstřelit branku, která alespoň na chvíli uklidnila průběh utkání. Závěrečný tlak hostů domácí nakonec zvládli a mohli se radovat z vybojovaných tří bodů.



Sestavy


FK Dolní Kalná
J. Slach [-] - L. Dědek [-] , A. Kodytek [-] , Z. Tauchman [-] , T. Navrátil [-] , V. Bartoš [-] - T. Hampl [-] , M. Najman [-] , M. Bartoš [-] - T. Jiřička [-] , D. Ježek [-]

FK Kopidlno
M. Brožíček [-] - L. Komárek [-] , J. Janáček [-] , P. Berounský [-] , R. Dyčenko [-] - O. Černovský [-] , T. Klaban [-] , V. Hnát [-] , P. Zedek [-] - D. Machačný [-] , O. Brett [-]

ŽK: 24. T. Jiřička , 88. T. Hampl , 90. J. Slach - 29. P. Berounský .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.