2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

7.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražkovice na vítězné vlně


Branky


0

Fotbalisté Dražkovic se po mizerném úvodu sezony dostávají do slušné formy. Tentokrát porazili rezervu Pardubiček, i když si neproměněnými šancemi zápas trochu zkomplikovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny góly v první půli

Dražkovice chtěli v tomto zápase potvrdit zlepšenou formu, navíc proti Pardubičkám se jim obvykle daří.

Úvodní branku měl na kopačce Kubánek, kterého vyslal do úniku J.Mazánek. Domácí útočník byl sice stíhán obráncem, avšak střílel zbytečně brzo a vedle.

 

Pardubičky si několikrát zavařily sami v podobě nekomfortních přihrávek svému brankáři. To nemohlo uniknout pozornosti dražkovických hráčů, kteří se logicky snažili hosty napadat při rozehrávce. A právě po takové situaci padl první gól zápasu, když brankář Dufek odkopl míč pouze k Movsesyanovi, ten ještě zasekl a střelou nártem zamířil pod břevno - 1:0.

 

Ve 27. minutě se měnilo skóre podruhé. Mazánkův rohový kop proletěl vápnem a doslova spadl na hlavu Movsesyanovi, snad nejmenšímu hráči na hřišti. Domácí záložník dokázal míč usměrnit k tyči a bylo to 2:0.

 

Jediné nebezpečí pro domácí znamenal Kříž, který zaměstnával dražkovickou defenzivu.

Zápas se odehrával v režii domácích, ti mohli své vedení ještě pojistit, ale slibné příležitosti spálili. Nájezd měl opět Kubánek, jenž znovu nedokázal trefit branku. O chvíli později tutovou šanci krásně připravil Movseyan pro Bílka, který rovněž střílel vedle.

 

Gólově se nakonec urodilo na druhé straně. Hosté se prosadili z ojedinělé šance, když za vápnem napřáhl Kříž, jeho střelu ještě tečoval Kopečný a Lichtner byl bez šance - 2:1.

 

 

Nervozní drama až do konce

Pardubičky se v závěru první půle dostaly na dostřel, což vedlo k vyhrocení utkání ve druhém poločase, kdy rozhodčí Syrůček šetřil kartami a nezvládl úplně všechny situace.

 

Brankové příležitost počítali spíše dražkovičtí. Například ve dvojité šanci nedokázal skórovat O.Souček. 

Soubojové drama tedy pokračovalo až do úplného konce. Hosté měli k dispozici slušné množství standardních situací, ale ani z nich nevytěžili nějakou větší šanci.

 

Dražkovice nakonec dokráčely ke třetímu vítězství v řadě a stoupají tabulkou vzhůru.



Ohlasy k zápasu


SK Dražkovice
Jan Mazánek ( vedoucí družstva a hráč Dražkovic ): „ Naše vítězství je zasloužené, i když jsme si to zbytečně zkomplikovali. Měli jsme dát na 3:0 a mohli jsme si v klidu zahrát fotbal. To se nám nepovedlo, což znamenalo, že se bude bojovat až do konce. "


Autor: L. N.


Sestavy


SK Dražkovice
P. Lichtner [-] - M. Kopečný [-] , M. Voříšek [-] , L. Vladyka [-] , J. El [-] - L. Movsesyan [-] , D. Stehno [-] , J. Mazánek [-] , M. Bílek [-] (63. L. Kuta [-] ) - O. Souček [-] , F. Kubánek [-] (88. T. Štěrba [-] ) -

SK Pardubičky B
L. Dufek [-] - P. Jonáš [-] , J. Kříž [-] , D. Jonáš [-] , Z. Brus [-] , P. Vltavský [-] , V. Luptovský [-] , J. Bednář [-] , P. Pech [-] , M. Němec [-] , T. Jonáš [-]

ŽK: 68. D. Stehno , 88. F. Kubánek .
Hráči zápasu: L. Movsesyan - J. Kříž .
Místo: Dražkovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Syrůček Oldřich - BÁRTA Tomáš (N), NEUGEBAUER Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.