0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

6.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražkovice se pomalu rozjíždějí, zvítězily na Chvojně


Branky


0

Domácím chyběli čtyři hráči z obvyklé základní sestavy a na výkonu Chvojna to bylo znát. Dražkovice zvítězily naprosto jasně a zaslouženě. Více se dozvíte v následující reportáži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hotovo po poločasu

Michalec, Kalavský, Komárek, Horák nebo Čefelín, to jsou jména, která většinou vídáme v sestavě Vysokého Chvojna. Tentokrát se bez těchto hráčů museli domácí obejít a na jejich výkonu to bylo znát.

Naopak v dresu Dražkovic se po dlouhé pauze opět představil Filip Kubánek.

Hosté měli od začátku lepší pohyb a byli kvalitnější na míči.

Skóre se poprvé měnilo ve 27.minutě. Dražkovičtí vybojovali na útočné polovině míč. Trojice Mazánek, D.Stehno a Kubánek zakombinovala, Stehno míč zatáhl do vápna a střelou na zadní tyč překonal brankáře - 0:1.

Poté mířil z pravé strany sám na branku Bílek, ale domácí svatyni přestřelil snad o čtyři metry.

Ve 38. minutě D.Stehno pěkným obloučkem uvolnil Movsesyana, který si míč jedním dotykem zpracoval a druhým střílel pod brankářem Müllerem - 0:2.

Ještě jeden gól přibalily Dražkovice domácím do šatny, po akci z vlastní poloviny. Míč vyvezl levý obránce El Jirafi, po lajně uvolnil rozeběhnutého Movsesyana, který zatáhl míč a připravil pozici pro Bílka, který už jen na malém vápně uklízel do prázdné branky - 0:3.

Výsledek 0:3 odpovídal dění na hřišti.

Druhá půle v podobném duchu

Ve druhém poločase byl k vidění podobný obrázek. Domácí na zvrat neměli a bylo spíše otázkou, zda Dražkovice přidají další branky.

Skórovat mohl například Mazánek, střílel však vedle. Opět mohl skórovat také Bílek, ale míč letěl těsně vedle tyče.

V 79. minutě hosté rozehráli roh, kdy si míč vyměnili J.Mazánek s Kubánkem, který svůj návrat do sestavy oslavil gólem - 0:4.

 

Chvojno dostalo v samém závěru šanci alespoň na čestný úspěch, když rozhodčí viděl v pokutovém území penaltový zákrok, nejspíše chybně. Domácí záložník Malý ale penaltu kopl špatně, jelikož bylo vidět, kam bude střílet, navíc míč letěl ideálně pro brankáře. Dražkovický gólman Lichtner tedy vyrazil a odražený míč hosté odkopli do autu.

 

Dražkovice tak jasně přehrály oslabené Chvojno a pomalu se začínají zvedat po nepovedeném začátku sezony. 

 



Ohlasy k zápasu



SK Dražkovice
Jan Mazánek ( kapitán Dražkovic ): „Určitě jsme spokojeni s výhrou a také s tím, že jsme nedostali gól, za což děkujeme gólmanovi, že to vychytal. Výhra byla spravedlivá a mohla být i mnohem vyšší“

Autor: L. N.


Sestavy


Sokol Vysoké Chvojno
J. Müller [-] - B. Koubek [-] , M. Flégl [-] , J. Faltys [-] , R. Centner [-] - R. Malý [-] , M. Brouček [-] , P. Flachs [-] , J. Müller [-] - R. Kocián [-] , P. Ryšavý [-] -

SK Dražkovice
P. Lichtner [-] - M. Kopečný [-] , L. Vladyka [-] , M. Voříšek [-] , J. El [-] - L. Movsesyan [-] , J. Mazánek [-] , D. Stehno [-] (71. T. Štěrba [-] ) , M. Bílek [-] - F. Kubánek [-] , O. Souček [-] -

ŽK: 16. J. Müller - 29. D. Stehno , 37. F. Kubánek .
Hráči zápasu: P. Flachs - D. Stehno .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klíma Miroslav - FLACHS Petr (N), BÁRTA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.