Starý Máteřov přestřílel Býšť


Branky


39. J. Mzyk (p.) , 58. J. Macek , 60. J. Macek , 61. Z. Žďára , 71. D. Jonáš - 12. A. Krátký , 42. L. Čefelín , 48. L. Čefelín , 84. L. Čefelín
0

V neděli přijela do Starého Máteřova Býšť. Panovalo hodně teplé počasí, zápas měl výkop už 13:00 a hosté přijeli pouze v deseti. Takže nakonec i přes velkou snahu a průběžné vedení odešli poraženi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí podcenili začátek

Máteřovské výsledky poslední dobou připomínají spíše hokej, v minulém kole Máteřov remizoval v Mněticích 5:5 a i tentokrát byl k vidění divoký zápas.

Domácím mohlo hrát do karet, že hosté přijeli pouze v deseti. Jenže se ukázalo, že takovéto zápasy nejsou tak jednoduché, jak by se mohlo na první pohled zdát.

Máteřovští podcenili začátek a ve 12. minutě přišel trest z kopačky Krátkého - 0:1.

Hostům průběžný výsledek velmi vyhovoval a mohli se dále prezentovat hrou na brejky.

Ve 39. minutě byl ve vápně faulován L.Vašíček, následoval pokutový kop. Míč si vzal Jiří Mzyk a poslal brankáře Pospíšila na druhou stranu - 1:1.

Hosté se však vzápětí znovu dostali do vedení, když se trefil Čefelín - 1:2. Hráči Býště tak vytěžili z minima šancí maximum a mohli odcházet do kabin spokojeni.

 

Tři góly během tří minut

Ve 48.minutě domácí kopali roh, obrana Býště míč odvrátila tak, že hosté mohli okamžitě zahájit protiútok a přečíslit domácí obranu. Podruhé v utkání se prosadil Čefelín - 1:3.

Máteřovu se pak povedlo totálně změnit vývoj díky slepeným brankám. Nejprve v 58.minutě skóroval po rohu Macek - 2:3. Tentýž hráč skóroval i o dvě minuty později, když obranou Býště prošel J.Hašek a přihrál Mackovi do šance, kterou snad ani nešlo nedat - 3:3. A v 61. minutě završil rychlý obrat Žďára, který se uvolnil v pokutovém území a prostřelil brankáře hostí - 4:3.

Navíc v 71. minutě přidal tvrdou ranou pátý gól Jonáš - 5:3.

Hosté už neměli na zvrat moc sil, ale povedlo se jim ještě snížit. V 84.minutě skóroval opět Čefelín a zkompletoval tak hattrick - 5:4.

V poslední minutě ještě domácí podržel brankář Buňka.

Máteřov tak vedení tentokrát udržel a v divoké přestřelce zvítězil. Hosté ale za bojovný výkon zaslouží pochvalu.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Starý Mateřov B
Jiří Škrha ( hrající trenér Máteřova ): „Měli jsme štěstí, že jsme soupeře nakonec udolali. Vzhledem k tomu, že Býšť byla v deseti, předvedla docela dobrý výkon“


Autor: L. N.


Místo: Starý Máteřov. Počet diváků: 28. Rozhodčí: Školout František - HOUDEK Miloslav (N), HROMÁDKO Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.