Deset gólů a hodně emocí v Mněticích


0

Celkem deset branek a velkou dávku emocí viděl ten, kdo zavítal v neděli na fotbal do Mnětic. V následující reportáži si některé situace z tohoto zápasu přiblížíme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení hostů

V tomto zápase na sebe narazily různé typy mužstev, domácí platí spíše za technictější tým, kdežto hosté naopak praktikují většinou jednoduchou hru s mnoha osobními souboji. Když se k tomu navíc přidal špatný výkon rozhodčího, bylo o bohatou zápletku postaráno.

 

Hosté z Máteřova šli překvapivě do vedení již v 1.minutě. Po úniku a střele Jonáše, dorážel Tomiška. Brance sice nejspíš předcházel ofsajd, který však domácí laik na čáře ani hlavní sudí Syrůček neviděli, gól platil a domácí se cítili dotčeni - 0:1.

Již o dvě minuty později se Jonáš opřel do skákavého míče, rána mu sedla a bylo to 0:2.

V 16.minutě se odražený míč po centru dostal k Neugebauerovi a ten jej dokopl do sítě - 1:2.

Na domácí gól odpověděl bleskově opět Jonáš, který se prosadil hlavou - 1:3.

Starý Máteřov se soustředil na údržbu nadějného výsledku proti fotbalovějšímu soupeři. Do kabin se šlo za stavu 1:3.

 

 

Další sporné momenty

Pět minut po přestávce rozhodčí Syrůček viděl v pokutovém území faul Modera a k překvapení hostů nařídil penaltu, ze které Neugebauer snížil na 2:3, poškozeni se tentokráte cítili hosté.

V 56.minutě měl Jonáš čas na střelu z hranice velkého vápna a ranou k tyči zkompletoval hattrick - 2:4.

O deset minut později přišel další sporný moment, rozhodčí nejprve pustil souboj domácího útočníka s máteřovským stoperem, následoval centr před branku, kde míč usměrnil do sítě Novák, navzdory signalizovanému ofsajdu branka platila - 3:4.

Blížil se dramatický závěr. V 87.minutě se na půlce k míči dostal Hlaváček, utekl domácím obráncům a znovu navýšil náskok hostů - 3:5.

V poslední minutě normální hrací doby snížil Tláskal a vykřesal tak Mněticím ještě jiskřičku naděje - 4:5.

Nastavení bylo nakonec dost dlouhé na to, aby Mnětice vyrovnaly. Šťastný prohrál souboj na půlce hřiště, míč se dostal k Doležalovi, který prostřelil Buňku - 5:5.

Velmi nervozní a vyhrocené utkání tak skončilo remízou. Máteřovští předvedli efektivitu v koncovce a zachytal jim brankář Buňka, který zneškodnil několik dalších příležitostí Mnětic. 



Ohlasy k zápasu



SK Starý Mateřov B
Jiří Škrha ( hrající trenér Máteřova ): „ Kladně hodnotit můžu bojovnost našeho mužstva, bohužel rozhodčí nám zkazil neděli. Jestli to chce pískat takhle, tak už by měl raději skončit. První poločas byl ještě v pohodě, ale to co předvedl v tom druhém, to se jen tak nevidí. ”

Autor: L. N.


Počet diváků: 60. Rozhodčí: Syrůček Oldřich - PELEJ Vladimír (N), HROMÁDKO Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.