0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

4.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatovice s Rosicemi bez gólu


Branky


0

V souboji dvou rezervních týmu přijely do Opatovic Rosice. Zápas nakonec nepoznal žádného střelce. Zajímavostí je, že za hosty poprvé nastoupila nová posila František Hanovec, který přichází do Rosic právě z Opatovic. Vice o tomto zápase se dočtete v následující reportáži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hoste na míči

Od začátku zápasu se hosté snažili o postupný útok a měli míč častěji na svých kopačkách, scházela jim však kvalita ve finální fázi.

Opatovice se dostaly k několika protiútokům, z nichž ten nejnebezpečnější zhatil až skvělým zákrokem brankář Roubal.

Pak se domácím připomněl Hanovec, který nejprve střílel pod břevno a brankář Hampl jeho střelu vytěsnil na roh. Poté se Hanovec dostal k další střele, ale Hampl byl opět pozorný.

Hosté si začínali vytvářet šance. Pokus L.Němce se snesl pouze na horní síť. Pak rozehrával standardní situaci z pravé strany J.Němec, za obranu si zaběhl L.Němec a usměrnil míč mimo vybíhajícího brankáře Hampla, balon, který se snášel vedle branky, se ještě pokusil dostat do sítě Pejřímovský, jenže v cestě mu stál opatovický obránce.

V největší šanci první půle se objevil Jankovský. Hanovec skvěle zatáhl míč po pravé straně a přihrávkou po zemi našel Jankovského uvnitř pokutového území, drobný záložník Rosic však střílel nad.

Poločas tak skončil bez branek.

Druhá půle patřila domácím

Na začátku druhého poločasu vyslal Hanovec do úniku L.Němce, jeho střela však postrádala směr i razanci, takže míč skončil pouze v Hamplově náručí.

Pak už převzali iniciativu domácí hráči. Opatovice si vytvářely možnosti, ale nebyly to ty opravdu gólové šance.

Na druhé straně to mohlo být jiné, to by ale musel Palaščák lépe vyřešit situaci 2 na 1.

Domácí byli stále nebezpečnější a Roubal musel předvést další zákrok, když z hranice vápna střílel nepokrytý opatovický hráč.

Utkání nakonec nenabídlo žádného střelce a body se tak, nejspíš spravedlivě, dělily.

Autor: L. N.


Sestavy


AFK Opatovice n. L. B
P. Hampl [-] - T. Valenta [-] , P. Lexa [-] , R. Jánoš [-] , M. Vandas [-] , P. Svoboda [-] , M. Jozíf [-] , D. Vosáhlo [-] , R. Richter [-] , J. Blažek [-] (46. J. Švajdler [-] ) , M. Špalek [-]

TJ Sokol Rosice nad Labem B
J. Roubal [-] - J. Němec [-] (74. P. Chládek [-] ) , L. Němec [-] , D. Palaščák [-] , F. Hanovec [-] , J. Jankovský [-] (66. F. Vratišovský [-] ) , D. Horáček [-] , V. Levai [-] , L. Tamchyna [-] (46. D. Rousek [-] ) , L. Pejřimovský [-] , M. Morávek [-] (46. Z. Voleský [-] )

ŽK: 31. M. Jozíf , 57. P. Svoboda - 63. Z. Voleský , 78. L. Němec .
Místo: Opatovice nad Labem. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Ledajaks Josef - BÍRO Robert (N), STACH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.