Jaroslav vítězem bitvy v Rosicích


Branky


0

Jaroslav, jeden z velkých favoritů soutěže, přijela do Rosic. Domácí tým se v této sezóně také netají ambicemi, takže toto utkání se dalo označit jako šlágr kola. Jak zápas probíhal, se dozvíte v následující reportáži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mnohem lepší nástup měli hosté

Oba týmy se musely v neděli odpoledne vyrovnat s velkým vedrem. O poznání lépe si s tím poradili hosté, kteří předvedli dobrý vstup do zápasu a bylo jich plné hřiště.

A tak se jaroslavští po zásluze ujali velmi brzo vedení. Pěknou přihrávku za obranu dostal M.Trunec, kterému stačilo již jen posunout míč podél vybíhajícího Nahálky - 0:1.

Domácí byli evidentně zaskočeni a nemohli se dostat do zápasu. Naopak hosté předvedli několik nadějných akcí, kdy se jim dařilo nalézat skulinky v rosické obraně.

Ve 21. minutě se po odrazu parádně opřel do míče J.Trunec a jeho povedená dalekonosná rána překvapila Nahálku v brance Rosic - 0:2.

S domácími to nevypadalo dobře. Ale přece jen se pomalu dostávali do zápasu. Hlavně zásluhou několika standardních situací, kde byl v pokutovém území aktivní hlavně Vratišovský.

Jaroslavským se rýsovala možnost odskočit domácím na tři branky, ale nájezd M.Trunce zastavil sporný ofsajd.

Po jedné z domácích standardek se k hlavičce dostal Vratišovský, míč před Limberským tečoval jeden z hostujících obránců a Rosice se mohly radovat ze šťastného kontaktního gólu - 1:2.

O pár okamžiků později bylo pro domácí ještě veseleji. Centrovaný míč vrátil Vratišovský zpět na vápno J.Němcovi a ten propálil vše, co mu stálo v cestě. Jenže branka nakonec, nejspíše chybně, nebyla rozhodčím uznána z důvodu odmávaného ofsjadu.

Pak se po jednoduché akci řítil sám na branku hostující Jirout, který nahradil zraněného M.Trunce. Hráč přezdívaný "Messi" však na Nahálku nevyzrál.

Poločas tak skončil za stavu 1:2.

 

Rosická snaha nakonec body nepřinesla

Trenér Matějů udělal po přestávce dvě změny, do hry naskočili oba bratři Zelinkové. Domácí vstoupili do druhé půle mnohem lépe než do té první.

Hosté se soustředili spíše na ubránění výsledku, Rosice se nátlakovou hrou snažily o vyrovnání, takový byl po většinu času obrázek druhé půle. Na hřišti se také vydatně přiostřilo a hra byla často kouskována přerušením a sem tam i nějakou menší strkanicí.

Jaroslavští nedávali domácím opravdu nic zadarmo a snažili se jejich útoky, pomocí důrazné hry nebo faulů, hatit již v zárodku. Domácí se tak příliš nedostávali k přímému ohrožení branky, zato se jim však naskytlo opravdu velké množství standardních situací. A ve vápně hostů tak občas docházelo k závarům, po jednom takovém se do šance tlačil P.Zelinka, odražený míč se dostal k L.Němcovi, který ale nedokázal prostřelit blízko stojící hradbu těl před sebou.

Slibnou možnost na vyrovnání měl i J.Němec, který z trestného kopu trefil tyč Limberského branky.

Domácí se snažili až do úplného závěru, ale jejich územní převaha již, kromě dalších standardních situací, nepřinesla nic.

Jaroslav tedy ve velké bitvě zvítězila, především díky lepší práci v defenzivě a většímu důrazu.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rosice nad Labem B
David Matějů ( trenér Rosic ): „Tragická první půle byla nahrazena poctivou prací v té druhé, díky které bychom si bodík zasloužili, škoda. “


Autor: L. N.


Počet diváků: 70. Rozhodčí: Málek Pavel - STACH Jiří (N), BEZDÍČEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.