Rosice napravily blamáž z minulého kola


Branky


0

Souboj týmů z popředí tabulky se odehrával v Rosicíh, kam přijely Dražkovice. Domácí chtěli napravit fiasko z minulého kola, kdy nečekaně padli ve Velinách. Nakolik se jim to podařilo, se dozvíte v následující reportáží.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vybudovaný náskok domácích

Rosičtí museli před zápasem řešit nečekaný problém, ze sestavy totiž vypadl nemocný brankář Nahálka. Do branky se postavil stoper Roubal, který má však s chytáním již několik zkušeností. Naopak v brance Dražkovic tentokrát nechyběl Petr Lichtner.

 

Od začátku se hrál zajímavý zápas plný rušných momnetů na obou stranách. V 8.minutě vysunul Jan Růžička do šance L.Němce, který technicky obstřelil vybíhajícího brankáře, míč se otřel o tyč a skončil v síti - 1:0.

Poté mohli domácí svůj náskok navýšit, když se dostali do několika zajímavých možností. Růžičku s Lejskem vychytal Lichtner a Němec střílel levou nohou mimo. I dražkovičtí měli své šance. Sám před brankářem se zjevil Ilovský, ale Roubal jeho střelu skvělým zákrokem vykryl. O chvíli později už domácí brankář pouze sledoval, jak se míč po Tesařově dalekonosné střele odráží od břevna.

Rosicím se povedlo do poločasu navýšit svůj náskok, když druhý gól padl po stejné ose, jako ten první. Jan Růžička našel v předbrankovém prostoru L.Němce a bylo to 2:0.

Góly dávali opět pouze rosičtí

Hosté do druhého poločasu dvakrát vystřídali, když se do hry dostali J.Mazánek s Voříškem, kteří většinou patří k oporám základní sestavy.

Dění na hřišti se podobalo první půli. Oba celky si dokázaly vytvořit nějaké šance.

Skóre se měnilo v 66.minutě, kdy se hlavou prosadil střídající P.Zelinka - 3:0.

V 67.minutě nastala zajímavá situace, za potlesku všech přítomných opustil hřiště Jiří Tesař, pro kterého to byl vskutku nevšední zápas. Jako hráč sice hájí barvy Dražkovic, ale zárověň je však trenérem rosického áčka.

 

Hosté se navzodry nepříznivému výsledku nevzdávali a stále vyvíjeli snahu se zápasem ještě něco udělat. Parádní přihrávku za obranu dostal J.Mazánek, domácí však podržel vyběhnuvší brankář Roubal.

Dražkovicím se nakonec branku vstřelit nepodařilo, navíc v závěru ještě jednou inkasovaly, když se podruhé v utkání prosadil P.Zelinka - 4:0.

 

Rosičtí tak napravili prohru z Velin, po kvalitním výkonu zvítězili a potvrdili, že se jim v poslední době proti Dražkovicím daří. Ale ani hosté nezanechali na trávníku špatný dojem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rosice nad Labem B
David Matějů ( trenér Rosic ): Stejně jako v minulé sezóně, platí, že výsledek je pro soupeře krutý, protože předvedl velmi dobrý výkon. Nicméně důležité body zůstávají doma a s tím i příjemný náskok na pozici za námi.


Autor: L. N.


Počet diváků: 21. Rozhodčí: Říha Filip - STACH Jiří (N), BÁRTA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.