2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 17:00

24.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přelom poločasů rozhodl


Branky


0

Třetí Vrchlabí přivítalo na svém hřišti třináctý Černilo. Domácí o svém vítězství rozhodli díky gólům na přelomu poločasů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve Vrchlabí se v prvním poločase hrál hodně bojovný a opatrný fotbal, oba týmy se spoléhali hlavně na kvalitní hru v obranných řadách, a tak se na hrišti moc šancí neurodilo. K první změně skóre tak došlo až v samotném závěru poločasu. Ve 44. minutě zužitkoval centrovaný balon Tauchmana Pokorný, který tak hostům nadělil poěstný a velice nepříjemný gól do šatny. 

Vstřelená branka nabudila domácí fotbalisty i v úvodních minutách druhého poločasu, když se v 52. minutě po dalším centrovaném míči prosadil Mejsnar. Hráči Černilova se nechtěli vzdát ani za dvojnásob nepříznivého stavu a jejich snaha se jim částečně vyplatila. V 75 minutě snižoval Hlína a i když si hosté vytvořili další nadějné šance, tak se vyrovnání nedočakli. 



Sestavy


FC Vrchlabí
M. Šulc [-] - R. Větrovec [-] , A. Zajíc [-] , L. Hájek [-] , M. Šulc [-] - V. Pokorný [-] , O. Matěják [-] , J. Fink [-] , T. Navrátil [-] (80. L. Hawel [-] ) - M. Tauchmann [-] (63. V. Janda [-] ) , L. Mejsnar [-]

FK Černilov
V. Cejnar [-] - T. Schwarzer [-] , M. Štěnička [-] , J. Kráčmer [-] , D. Zumr [-] - M. Šmied [-] (55. K. Hlína [-] ) , P. Charous [-] , O. Šrámek [-] , P. Ježek [-] - T. Vacek [-] (63. A. Bouchal [-] ) , T. Markovič [-]

ŽK: 8. D. Zumr , 39. M. Štěnička .
Místo: Dolní Branná.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.