0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

24.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídající hráč rozhodl deset minut před koncem


Branky


0

Aktuální lídr tabulky se představil na hřišti Roudnice. I přes celozápasovou převahu se hosté prosadili až v poslední desetiminutovce zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty se hrál atraktivní fotbal s rychlými kombinacemi. Lepším týmem byli hosté z Kostelce, kteří svou převahu potvrzovali počtem šancí, které si připravili. Žádnou z nich se jim však nepodařilo přetavit v branku, když ty největší šance zastavily tyče domácí brány, kterou strážil debutant Hopko. Při odchodu do kabin, tak mohli být hosté tím méně spokojeným týmem.

V průběhu druhého poločasu už zvedli svoji hru i domácí fotbalisté a hra se postupně vyrovnala. Obrovskou šancí na zvrácení skóre ve prospěch domácích pohrdl záložník Roudnice Novák, naopak na druhé straně hrající Brandejs, který se na hřiště dostal v 73. minutě, svoji příležitost využil. V 81. minutě se Brandejs dostal k centrovanému balonu Mlynáře a hlavou jej usměrnil do Hopkovy brány. Fotbalisté Kostelce se tak nakonec mohli radovat ze třech bodů a i nadále zůstávají na nejvyšší pozici tabulky.



Sestavy


TJ Sokol Roudnice
M. Hopko [-] - J. Židík [-] , J. Koblížek [-] , J. Krejcar [-] (74. T. Vlasák [-] ) , Z. Mikan [-] - M. Novák [-] , J. Krejcar [-] , O. Kmoníček [-] (68. J. Pejchal [-] ) , J. Brendl [-] - J. Tomeš [-] (78. J. Vlnas [-] ) , V. Bednář [-]

FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - M. Cvejn [-] , A. Řehák [-] , K. Kaplan [-] , L. Šrámek [-] - T. Tichý [-] , P. Klapal [-] , P. Mašek [-] (73. M. Brandejs [-] ) , J. Cvejn [-] (78. J. Mlynář [-] ) - D. Krupka [-] (54. L. Plocek [-] ) , J. Švandrlík [-]

ŽK: 35. P. Klapal , 66. P. Mašek , 90. J. Švandrlík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.