4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2016 10:15

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Produktivita byla v Chotěšově rozhodujícím faktorem


Branky


37. P. Denk , 49. A. Kavka , 74. P. Denk , 90. L. Vebr
0

Domácí celek si jakožto postoupivši tým vede výborně a okupuje klidný střed tabulky. V zádech má navíc dvě důležitá vítězství a další si chtěl připsat i proti dalšímu nováčkovi soutěže. Tím jsou Zdemyslice. Nejsou na tom sice tak dobře jako domácí ale pět bodů z posledních dvou kol je odrazily od nejnižších pater tabulky. Mírným favoritem tak byl Chotěšov. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól

Vzhledem k počasí se sluší poznamenat, že trávník v Chotěšově byl výborně připravený. Vstup do zápasu měly oba týmy opatrnější a bylo znát, že nikdo nechci inkasovat první. Domácí se snažili o svou kombinační hru s rychlým přechodem do útoku, ale hostující obrana hráče rychle dostupovala a eliminovala tak nejsilnější zbraň domácích. Trpělivá hra Zdemyslice se mohla vyplatit už po šesti minutách. Při rychlém brejku se k balonu dostal Aleš Monhart, přešel přes tři protihráče a výbornou přihrávkou našel Martina Jeslínka, který běžel sám na Fischera. V zakončení ale na zkušeného domácí golmana nevyzrál. Hosté vycítili šanci, a přidali na aktivitě směrem dopředu. Odměnou jim byla šance Aleše Polívky, který po pohledné kombinační akci postupovat z úhlu sám na golmana. Fischer ale znovu předvedl své kvality. Zdemyslice se dostaly ještě k pár závarům, ale ani jeden neskončil nebezpečnou střelou a tak se taktovky ujmuli domácí. V 27. minutě vystihl nepřesnou přihrávku jeden z útočníků a ranou z dvaceti metrů proměřil pozornost Lukáše Uzla. Ten byl připraven a ránu chytil. V 37. minutě zahrával Chotěšov rohový kop, po kterém skončil balon po sérii odrazů o kopačky Patrika Denka, jenž ho z otočky poslal do horního rohu branky. Vedoucí branka utlumila snahu hostující celku. Ten už do poločasu nedokázal nic vymyslet. 

Lekce z produktivity

V druhém poločase byl o něco lepší domácí celek, kterému se dařila kombinace a obrana hostů přestávala stíhat. V 49. minutě poslal Patrik Denk výborný balon mezi stopery na Adama Kavku, který postupoval sám na Uzla. Kavkovu střelu dokázal brankář ztlumit, ale sám střelec jí ještě stihl doběhnout a doklepl míč do okryté branky. Na hosty zapůsobila druhá branka jako budíček, a přidali na intenzitě. Největší nebezpečí přicházelo především po standartních situacích. V 60. minutě si na centrovaný balon z rohu naskočil Tomáš Šilhánek a prudkou hlavičkou prověřil Fischera. Ten vyrazil balon pouze před sebe, ale ani jeden ze dvou dobíhajících hráčů nedostal balon do sítě. Za pár minut se situace opakovala. Šilhánek opět hlavičkoval, Fischer bravurním zákrokem vyrazil balon a následnou dorážku poslal překvapený útočník nad. Tyto dvě obrovské neproměněné šance položily Zdemyslice, které už ve zbytku zápasu nedokázaly pořádně zaútočit. Naopak domácí v 74. minutě přidali pojistku. Adam Kavka byl ve vápně faulován Alešem Polívkou a sudí nařídil penaltu. K té si stoupl Patrik Denk a nadvakrát překonal brankáře hostí. Finální podobu skóre dal v 90. minutě Lukáš Vebr přízemní ranou z vápna. Chotěšov si tak ve vyrovnaném zápase připsal vysoké vítězství. 



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík (trenér TJ Chotěšov): "I když tomu výsledek nenaznačuje, zápas byl vyrovnaný. Hosté dobře bránili a nám se nedařilo hrát naší hru. Naše vedoucí branka byla zlomový bod utkání. V druhém poločase jsme nastoupili s menší nervozitou a dařilo se nám kombinovat. Byli jsme navíc velmi produktivní a hlavně, výborně zachytal Aleš Fischer. Šancí bylo na obou stranách stejně, rozhodla produktivita."

TJ Zdemyslice
Jindřich Kotora (asistent trenéra TJ Zdemyslice): "Pro nás až příliš krutá porážka, první poločas jsme byli lepší, ale dvě velké šance jsme nevyužili a nakonec to byli domácí, kteří vstřelili pěkný úvodní gól. Ve druhé půli byli lepší domácí, vstřelili rychle druhý gól, ale i my jsme měli dvě velké šance, bohužel jsme ale dnes umřeli na neproměňování šancí. Navíc domácí do čeho kopli, to skončilo v naší síti. Musím pochválit stav hrací plochy a pogratulovat domácím k výhře."



Sestavy


TJ Chotěšov B
A. Fischer [-] - P. Milička [-] (9. L. Ondruš [-] ) , T. Brabec [-] , M. Brabec [-] , Z. Hönig [-] - A. Kavka [-] , P. Denk [-] , T. Veselý [-] - M. Karban [-] (65. J. Jindřich [-] ) , L. Vebr [-] , J. Schamberger [-]

TJ Zdemyslice
L. Uzel [-] - T. Šilhánek [-] , A. Monhart [-] , O. Rous [-] (85. J. Kotora [-] ) , T. Zelený [-] , A. Polívka [-] , M. Jeslínek [-] (64. J. Fiala [-] ) , M. Kysela [-] (67. V. Hejl [-] ) , T. Lang [-] , R. Šilhánek [-] , V. Bončo [-]

ŽK: 41. T. Veselý , 83. L. Ondruš - 55. M. Jeslínek , 68. A. Polívka , 76. J. Fiala , 81. T. Zelený .
Hráči zápasu: A. Fischer , P. Denk - A. Monhart .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - ERET Pavel (N), KYSELA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.