2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

24.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři chycené penalty pomohly Ohnišovu ke dvěma bodům


Branky


0

V sobotní podvečer na svém hřišti hostili fotbalisté Ohnišova hosty z Třebechovic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prakticky po celý zápas byli hosté z Třebechovic lepším týmem, vytvářeli s více šancí, které byly navíc nebezpečné. Když střelecké pokusy hostů nezastavil domácí brankář Josef Mačí, zastoupila ho branková konstrukce, které mohl brankář Ohnišova děkovat hned třikrát. Poměrně nečekaně se tak prosadili domácí hráči, když se ve 40. minutě trefil zálozník Lukáš Provazník. Na jeho branku ale Třebechovice našly poměrně rychlou odpověď, které se ve 43. minutě ujal záložník Štěpán Kouba. 

I ve druhém poločase hrozili spíš hosté, jejich snažení bylo korunováno odpískanou penaltou v jejich prospěch. V této situaci se ale opět předvedl domácí golman Mačí, který pokutový kop zneškodnil. V závěrečné dvacetiminutovce daly Třebechovice šanci hrát přesilovku. V 73. minutě se nechal vyloučit střídající David Hruška, kterého v 90. minutě doprovodil po druhé žluté kartě Tomáš Lukášek. Ohnišov se ale proti oslabenému soupeři neprosadil a zápas dopěl k penaltovému rozsřelu.

V tom byli úspěšnějí hráči Ohnišova, zejména brankář Mačí, který si připsal další dvě chycené penalty, a výrazně tak pomohl svému týmu k bonusovému bodu. V penaltovém rozstřelu zvítězili domácí 3:2.



Sestavy


TJ Start Ohnišov
J. Mačí [-] - J. Vach [-] , J. Králíček [-] , K. Trojna [-] , P. Prostředník [-] - L. Provazník [-] , P. Heidler [-] , P. Kratěna [-] , E. Soumar [-] - L. Jandík [-] , L. Veverka [-] (46. J. Mačí [-] )

SK Třebechovice pod Orebem
J. Szöke [-] - J. Želízko [-] , J. Kolínek [-] , J. Lochman [-] , A. Horák [-] - M. Bíl [-] , M. Lukášek [-] , R. Bíl [-] (54. D. Hruška [-] ) , Š. Kouba [-] - T. Lukášek [-] , M. Věříš [-] (69. T. Malý [-] )

ŽK: 80. L. Provazník - 36. J. Lochman , 68. D. Hruška , 79. A. Horák , 83. T. Lukášek . ČK: 73. D. Hruška , 90. T. Lukášek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.