P. Tančouz 7.
Z. Hönig 24. (vl.)
T. Hrach 84.
3:1
(2:1)
38. P. Braun
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov výrazně potrápil favorita


Branky


7. P. Tančouz , 24. Z. Hönig (vl.) , 84. T. Hrach - 38. P. Braun
0

Domácí Losiná je vedoucí celek soutěže s nejvíce vstřelenými brankami, který doma ještě nepoznal chuť porážky. V roli hostujícího týmu se přijel b-tým Chotěšova, který se nachází ve středu tabulky. Jasným favoritem zápasu tak byli domácí. Hosté ale podali dobrý výkon a byli více než vyrovnaným soupeřem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva smolné góly

Úvodní minuty zápasu byli vyrovnané. Skoro to vypadalo, že se potkávají dva týmy z čela tabulky. Už v 7. minutě využil zaváhání hostující obrany Pavel Tančouz a poslal Losinou do vedení. Hosty inkasovaná branka motivovala k ještě většímu úsilí. Chvílemi dokázali domácí zatlačit k jejich vápnu a přišly i šance na vyrovnaní. Zbiň v bráně Losiné byl ale pozorný a držel vedení. V 24. minutě přišla velice smolná situace pro Chotěšov, Zbyněk Hönig se srazil balon do vlastní sítě. Aktivita hostů ale neklesala a k vidění byl pohledný fotbal z obou stran. V 38. minutě se hostující celek konečně dočkal branky. Po rychlém protiútoku se dostal balon k Pavlu Braunovi a ten si v zakončení poradil na výbornou. Do konce poločasu už ani jeden z týmů nedopravil balon do sítě a šťastnější tak po poločase byli domácí. 

Snaha o vyrovnání

Hosté cítili, že domácí jsou zranitelní a bod by se odsud určitě odvést dal. Zvýšili tak své úsilí a na chvíli dokázali zatlačit domácí. Losiná ale následně ukázala, že doma body ztrácet nechce a hru vyrovnala. Druhý poločas se tak odehrával povětšinou ve středu hrací plochy a týmy hrozily především po rychlých brejcích. Dlouho ale žádná branka nepřicházela. Až v 84. minutě se k balonu dostal Tomáš Hrach a dostal balon za Weissova záda. Domácí si díky tomu pojistili všechny tři body. Hosté i přes velice kvalitní výkon odjíždějí bez bodu. 



Ohlasy k zápasu



TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík (trenér TJ Chotěšov): "Podali jsme dobrý výkon, bohužel nás ale zradila koncovka. Řek bych, že soupeře jsme po většinu času přehrávali. Kluky bych za výkon pochválil."



Sestavy


TJ Sokol Losiná
M. Zbiň [-] - P. Novotný [-] , Z. Svoboda [-] , V. Hajšman [-] - P. Tančouz [-] , M. Pátek [-] , M. Bodanský [-] - M. Veleman [-] - D. Matulka [-] , O. Tic [-] , V. Brejcha [-] (54. T. Hrach [-] )

TJ Chotěšov B
J. Weiss [-] - M. Brabec [-] , T. Brabec [-] , Z. Hönig [-] , P. Milička [-] - P. Denk [-] , L. Vebr [-] , M. Vítek [-] , T. Veselý [-] (60. A. Kavka [-] ) - P. Braun [-] , V. Bednář [-]

ŽK: 52. V. Brejcha , 64. V. Hajšman - 21. V. Bednář , 81. L. Vebr .
Hráči zápasu: P. Denk .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KLIK Jiří - KARL František (N), DRDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.