4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 17:00

23.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diametrálně odlišné poločasy přinesly úspěch Provodovu


Branky


0

Černá a bílá, nebe a dudy, plichta a čtyřgólový nářez. Tak by se daly charakterizovat dva poločasy zápasu mezi Provodovem a Vrchlabím.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli byla hra velmi vyrovnaná, oba týmy si vytvořily několik příležitostí. Žádná šance ale nebyla dotažena do gólového finále, a tak se po pětačtyřiceti minutách rozcházeli oba týmy za bezbrankového stavu.

Ještě první okamžiky druhého poločasu naznačovaly podobný průběh, jako v první části zápasu. Pak ale přišlo lusknutí prsty, zlom. Fotbalisté Provodova se chopili otěží zápasu a naprosto odstavili svého soupeře na vedlejší kolej. Fotbalisté Vrchlabí ztratili jistotu v kombinaci a začali ztrácet balon i půdu pod nohama. První trest přišel v 54. minutě, kdy se trefil Jakub Chmelík. V rozmezí dvou minut se v 69. a 71. minutě trefili Libor Nejman a Dominik Pařízek. Gólový účet uzavřel v 90. minutě Michal Rojšl. Provodov tak po výhře 4:0 získal tři body a je na druhém místě tabulky 1. A třídy, dva body za Kostelcem, čtyři před Roudnicí.



Sestavy


TJ Sokol Provodov
A. Swaczyna [-] - J. Chmelík [-] , R. Pfeifer [-] , O. Nejman [-] , M. Rojšl [-] - T. Fiedler [-] , L. Khun [-] , D. Pařízek [-] , L. Nejman [-] - M. Tolda [-] , J. Vejprava [-]

FC Vrchlabí
J. Zítko [-] - A. Zajíc [-] , L. Hájek [-] , L. Mejsnar [-] , M. Šulc [-] - M. Tauchmann [-] , O. Matěják [-] , J. Fink [-] , P. Horák [-] - P. Kraus [-] , R. Větrovec [-]

ŽK: 42. J. Vejprava , 48. L. Khun - 39. O. Matěják , 62. J. Fink , 68. P. Horák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.