2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 17:00

23.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body zůstaly v Černilově


Branky


0

Černilov po tvrdé šichtě na domácím hřišti obral o body tým z Hořic.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první části utkání byli lepším týmem hráči Černilova, jejich kombinace byli přesnější a účinnější a díky tomu se mohli radovat ze dvou vstřelených branek, jejichž autorem byl v 22. a 38. minutě Markovič. Hráči Jičína v první půli nic zvláštního nepředvedli, jejich nakopávané balony způsobovaly jen četné souboje o balon, zařízení se podařilo trefit pouze Melicharovi, který ve 43. minutě snížil na 2:1.

 

 

Ve druhé půli už se hosté prezentovali zlepšeným výkonem, snažili se o vyrovnání a podařilo se jim zatlačit domácí Černilov. Byla to však vůle domácích hráčů, která byla silnější než obléhání hořických fotbalistů, kteří se už ve zbytku zápasu neprosadili, a tři body tak zůstaly v Černilově.



Sestavy


FK Černilov
V. Cejnar [-] - D. Zumr [-] , J. Kráčmer [-] , J. Hrubý [-] , T. Schwarzer [-] - M. Šmied [-] , M. Štěnička [-] , P. Charous [-] , O. Šrámek [-] - P. Ježek [-] , T. Markovič [-]

TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - A. Vávra [-] , T. Lacina [-] , D. Palm [-] , M. Tomáš [-] - D. Pour [-] , Z. Nečesaný [-] , J. Rubeš [-] , P. Kuneš [-] - M. Skalský [-] , J. Melichar [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.