F. Dobrý 54. (p.)
F. Dobrý 60. (p.)
2:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druztová i po utkání v Chotíkově neporažena


Branky


54. F. Dobrý (p.) , 60. F. Dobrý (p.) - 12. J. Hauptmann , 35. T. Roubal , 38. L. Paďour , 73. J. Šlauf , 76. J. Folk
0

Hráči Druztové stále drží jako jediný tým šňůru vítězství, kterou nedokázal přetrhnout ani Chotíkov. Druztová si tak odváží další tři body a vede tabulku s 20. body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Při nástupu do první půle už trávník skrápěl mírný déšť. Hráči hostující Druztové prokázali roli favorita a strhli aktivitu na svou stranu. První gól střílel Jan Hauptmann ve 12. minutě po asistenci Jiřího Folka. Na vlhkém terénu jeho střela gólmana Vyskoče zaskočila a utkání tak začalo zdárně pro Druztovou – 0:1. Chotíkov dokázal výrazněji hrozit jen z brejkových pokusů, ty ale skončily pro Druztovou bez potrestání. Radovat se proto opět mohli hosté. Po chytré nahrávce Hauptmanna na Tomáše Roubala zvyšoval tento forvard Druztové na 0:2 a ve 35. minutě tak rozvlnil síť Chotíkova podruhé. A krátce na to v minutě 38. přidal třetí gól Lukáš Paďour, ten po centru hlavou umístil k tyči – 0:3. Gólový zápis první půle se proto zastavil na skóre 0:3, hosté tak šli do šaten výrazně spokojenější, Chotíkov ale předvedl slušný výkon, domácí počítali s těžkým soupeřem.

Druhý poločas

Do druhé půle nastoupila Druztová laxně. Hosté byli spokojení s vývojem utkání, což bylo pochopitelné, ale museli počítat s trestem za snížení aktivity. A trest přišel, Chotíkovští dokázali využít brejku a hostům tak nezbývalo než faulovat. V 54. minutě se tak na penaltu postavil František Dobrý a gólmana Purkara s klidem překonal – 1:3. A nestalo se tak pouze jednou. V 60. minutě totiž nastal stejný scénář a František Dobrý si tak udělal druhý zářez na bráně Druztové – 2:3. Hosté pochopili, že Chotíkov nevzdal utkání a proto znovu zvýšili aktivitu a prokázali své kvality. V 73. minutě zvýšil po standartní situaci Jan Šlauf, využil závoru před bránou a trefil se přesně – 2:4. Posledním střelcem zápasu byl v 76. minutě Jiří Folk, ten po rohovém kopu umístil míč hlavou přímo za záda Martina Vyskoče – 2:5.

 

Druztová tak znovu předvedla svou formu a potvrdila šňůru neporazitelnosti. Na prvním místě se drží s dvaceti body. Chotíkov je s body čtyřmi osmý.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Druztová
František Rusňák: Nebyl to vůbec jednoduchý zápas. Hlavně druhá půle, soupeř se několikrát dostal za naši obranu a tam došlo k faulům, na kluzkém terénu bylo těžké nefaulovat. Penalty byly oprávněné, my jsme začali druhý poločas docela lehkovážně. Naštěstí jsme se nakonec zmotořili a ke konci z toho nebyl nervák. Chotíkov byl ale dobře připraven.



Sestavy


FC Chotíkov 1932 B
M. Vyskoč [-] - J. Fryček [-] , P. Oulík [-] (65. D. Hádek [-] ) , F. Dobrý [-] , M. Vojáček [-] , D. Kristl [-] , P. Maruš [-] , D. Kestler [-] , M. Hauer [-] , P. Novák [-] , P. Čech [-]

TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - T. Roubal [-] , V. Němeček [-] (82. J. Zeman [-] ) , P. Ženíšek [-] (62. P. Fischer [-] ) , J. Folk [-] , L. Paďour [-] (46. D. Roubal [-] ) , J. Šlauf [-] , T. Linda [-] , J. Hauptmann [-] (46. M. Beránek [-] ) , E. Koblov [-] (46. P. Jirka [-] ) , P. Ježek [-]

ŽK: 64. J. Fryček , 85. D. Kestler , 90. P. Čech - 73. J. Šlauf , 90. J. Folk .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KOMÍNEK Jiří - HÁDEK Michael (N), NAVARA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.