3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druztová si doma poradila s Prazdrojem a zůstává neporažena


Branky


0

Sobotní utkání mezi Prazdrojem a domácí Druztovou slibovalo zajímavou podívanou. Oba celky hrály doposud fotbalově kvalitně. Nakonec v utkání nepadlo tolik branek, jak v jiných v tomto kole, Druztová ale stejně dokázala urvat další vítězství a zažívá tak už šestizápasovou šňůru bez prohry. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích

Utkání začalo aktivněji ze stran Druztové. Domácí se snažili od samého začátku a první gólový střelec byl právě od nich. Ve 13. minutě se dokázal krásně trefit Jan Šlauf střelou z dálku a otevřel tak gólový zápis utkání – 1:0. Jan Šlauf si připsal svou pátou trefu a vyšvihl se na třetí místo v tabulce střelců. Hostující Prazdroj po inkasovaném gólu mírně ožil, z brejkových situací však nic nevzešlo. Míč se sítě proto lovil znovu Václav Kolařík. Ve 44. minutě se brankou do šaten předvedl Lukáš Paďour, který po přistrčení míče od Petra Fischera z první trefil k tyči – 2:0. Aktivně tak v prvním poločase převažovala Druztová, Prazdroj dokázal také párkrát zahrozit, domácí však ukázali převahu.

Druztová dohlédla na zbytek zápasu, Prazdroj odvrátil nulu

Do druhé půle nastoupili znovu mírně aktivněji domácí. Zdálo se, že dvougólové vedení jim stačí. Hra se zpomalila, toho začal využívat Prazdroj, hostující však obranu Druztové a golmana Purkara nepřekonali. Proto se dalším radujícím z gólu stal Tomáš Roubal, který po přihrávce Petra Ženíška rozvlnil síť Prazdroje a zvýšil v 66. minutě na 3:0. Hosté nakonec přece jen skóre snížili. V závěru zápasu – v 90. minutě se uvolnil Jaroslav Pavlíček a překazil tak Purkarovi čisté konto – 3:1. Druztová si tak odnáší šesté vítězství a s jediným ztraceným bodem vede tabulku. Prazdroj se usadil na čtvrté místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Druztová
František Rusňák: Nebylo to utkání příliš pohledné, ale mělo svoji kvalitu. Výhra nakonec zasloužená byla, měli jsme mírnou převahu.




Sestavy


TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - J. Hauptmann [-] (53. T. Roubal [-] ) , V. Němeček [-] , P. Ženíšek [-] (75. P. Hofmann [-] ) , J. Folk [-] , P. Jirka [-] , J. Šlauf [-] (80. J. Zeman [-] ) , L. Paďour [-] (75. T. Linda [-] ) , P. Fischer [-] , E. Koblov [-] (65. D. Roubal [-] ) , P. Ježek [-]

SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Pavlíček [-] , M. Krýda [-] (55. J. Hofrajtr [-] ) , M. Ranš [-] (69. A. Dejmek [-] ) , P. Hyneš [-] , R. Hedvík [-] , D. Urie [-] , J. Hostička [-] , P. Hein [-] , P. Kratochvíl [-] , P. Brichcín [-]

ŽK: 72. P. Brichcín , 76. P. Hyneš .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - NAVARA Jaroslav (N), ŠŮHA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.