Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 14:30

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani Hradiště nedokázalo konkurovat Lhotským, ti tak odchází bez porážky na zimní pauzu


Branky


0

Lhota znovu ukázala, že tuto sezonu má OP v malíku. Skvělé výkony z první půle sezony zakončila vysokou výhrou proti Tornádu a s 36. body je jasným lídrem tabulky. Hradiště silnějšímu soupeři nestačilo a před zítřejším zápasem Černic je zatím na deváté příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Lhotští nastoupili do utkání aktivně. Tornádo dokázalo držet vyrovnaný stav po dlouhou dobu, párkrát také zahrozilo, ale držení míče bylo jasně na kopačkách Lhoty. Jediný gól prvního poločasu si připsal David Křížek a favorit zápasu nakonec přece jen šel ve 40. minutě do vedení - 1:0. Tím gólový zápis první půle skončil.

Druhý poločas

Tornádo se i po inkasovaném gólu stále snažilo zápas alespoň vyrovnat. Jejich snahy ale v 60. minutě zmařil znovu David Křížek, který si připsal druhý gól utkání a umlčel všechny snahy Hradiště - 2:0. Od tohoto stavu už bylo jasné, kdo si odveze tři body. Lhota předvedla několik krásných akcí a svoje fanoušky potěšila ještě několika góly. Bylo to v 70. minutě z kopačky Jakuba Záhrobského, který zvýšil na 3:0. Trefil se také Shamir Litaev, který v 80. minutě přidal čtvrtý gól Lhoty - 4:0. A Shamir Litaev rozvlnil síť Petra Bejčka ještě jednou a to hned v 84. minutě a poslal Lhotu ke skóre 5:0. Gólovou jízdu prvního celku tabulky zakončil Zdeněk Paul, v 90. minutě vstřelil na 6:0.

Lhota tak gólově s přehledem ovládla druhý poločas a zůstala jediným týmem, který nebyl v první půli sezony poražen (pokud nepočítáme prohru na penalty). Hradiště teď bude vyčkávat na utkání Vodníků a Černic, uvidí se, jestli Tornádo přeskočí v tabulce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Martin Varga: Z naší strany jasný výsledek, první půli se Hradiště ještě drželo, po druhém inkasovaném gólu už to ale byla jasná práce z naší strany.




Sestavy


TJ Sokol Lhota B
M. Kračmer [-] - O. Kotrnoch [-] , P. Valenta [-] , L. Čejka [-] , K. Xuan Hoai Nam [-] (46. S. Litaev [-] ) , D. Křížek [-] , Z. Paul [-] , J. Langer [-] , J. Hrdlička [-] , M. Kučera [-] , J. Záhrobský [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - K. Dendis [-] , M. Valeček [-] , O. Pytlík [-] , M. Furár [-] , J. Bihary [-] , M. Drahoňovský [-] (46. Z. Bubka [-] ) , P. Kočí [-] , J. Ženíšek [-] , D. Červený [-] , D. Vávra [-]

ŽK: 23. M. Furár , 63. P. Kočí .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: Žák Ondřej - OPALECKÝ Jiří, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.