1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč porazil venku Union a přeskočil ho v tabulce


Branky


0

Tipéři předpovídali převahu Unionu. Utkání však ukázalo velmi vyrovnané výkony s mírnou převahou hostujících ze Zruči. Zruč tak získala tři body a přeskočila Union v tabulce, momentálně jsou na třetím místě s 12ti body, Union hned za nimi na čtvrtém s 11ti body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Do utkání vstoupili aktivněji hráči hostující Zruči. Prvních deset minut drželi míč na svých kopačkách a domácí Union nepouštěli do žádných šancí. Z aktivity hosté vytěžili i první branku zápasu. Ve 12. minutě se uvolnil přes obránce Jaroslav Mastný a střelou do šibenice překonal gólmana Jakeše – 0:1. Po první vstřelené brance následovala vyrovnaná hra, šancí však diváci moc neviděli. Do konce první půle už gól nepadl, do šaten tak odcházeli za lepšího stavu Zručtí.

Druhý poločas

Hned po začátku druhé půle – ve 46. minutě po centru Falbra prodloužil Seidl míč na Adama Hořánka, který se nemýlil a rozvlnil síť Zruče – 1:1. Hostující celek však dokázal rychle odpovědět na inkasovanou branku a to ve 49. minutě. Michal Klail dorážel vyražený míč za záda Jakeše – 1:2. Tím skončil gólový zápis utkání a do konce zápasu už k vidění nebyly téměř žádné šance.

 

Zruč tak získává tři body a přeskočila v tabulce Union o jeden bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Martin Trázník: Zápas nevalné kvality od obou týmů, náš výkon opět poznamenaly četné absence, ke kterým se přidala zranění dvou opor během zápasu. Slušela by tomu remíza, v náš neprospěch rozhodla jedna chyba.

TJ Zruč B
Petr Řezáč: Čekali jsme od Unionu mírně lepší výkon, prvních deset minut jsme byli jednoznačně lepší, potom jsme polevili. Na začátku druhého poločasu vyrovnali, my jsme ale rychle znovu vedli a potom jsme víceméně dohrávali bez šancí na obou stranách.



Sestavy


TJ Union Plzeň
K. Jakeš [-] - T. Rojík [-] , P. Šimana [-] , M. Holobrádek [-] , P. Kutný [-] - R. Falbr [-] , K. Knaf [-] , M. Hořánek [-] (83. F. Linhart [-] ) , J. Jindra [-] (10. P. Chudý [-] ) - A. Hořánek [-] , N. Scimeni [-]

TJ Zruč B
P. Hodan [-] - M. Lang [-] (46. M. Klail [-] ) , J. Trnka [-] , K. Kazda [-] , K. Trnka [-] (66. V. Mařík [-] ) , J. Trnka [-] (85. Z. Boháč [-] ) , J. Mastný [-] , M. Liška [-] (52. P. Musil [-] ) , M. Trnka [-] , V. Pavel [-] , J. Přibyl [-]

ŽK: 17. N. Scimeni , 35. R. Falbr , 42. P. Šimana - 36. M. Liška , 43. V. Pavel .
Počet diváků: 23. Rozhodčí: Žák Adam - KŘÍŽ Lukáš, SCHINGLER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.