0:2
(0:1)
19. M. Just
47. M. Just
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střekov nezklamal, přesto doma nebodoval


Branky


19. M. Just , 47. M. Just
0

Jílové podržel kapitán Michal Just, tým z Děčínska udržel vedení v soutěži.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střekov favorita zaskočil

Fotbalisté Střekova doma přivítali první Jílové. Hosté byli favoritem. Nejen díky postavení v tabulce, ale také díky momentální formě. Střekov naposledy zvítězil v 5. kole, kdy doma udolal Libouchec.

 

Začátek utkání ale patřil překvapivě právě domácím. Po dvou minutách se do dobré šance dostal Satran, hostující obrana ale nebezpečí zažehnala. V 9. minutě se do dobré šance dostal Stakič, v rozhodující chvíli ale zvolil špatné řešení.

 

Postupem času se Jílové začalo více osmělovat a získávat půdu pod nohama. Nejdříve se v dobré pozici ocitl Feledi, ale jeho rána byla zblokována. V 19. minutě přišla první branka. Červenka v rohu nasadil domácímu hráči „jesličky“, dostal se ke střele, kterou brankář Dvořák vyrazil přímo na hlavu Justa a ten dorazil míč do branky - 0:1.

 

Ve zbývající části prvního poločasu byla hra vyrovnaná, Jílové dobře napadalo rozehrávku Střekova a snažilo se o kombinační hru, ovšem žádnou vážnější šanci již nevytvořilo. Domácí hráli jednodušeji a všechny jejich možnosti vznikali po standartních situacích, dlouhými auty či centry do pokutového území.

 

 

Fotbal díky těžkému terénu uvadal

Začátek druhé půle vyšel Jílovému náramně. Před vápnem byl faulován Feledi, k míči se postavil Just a nádherou střelou vymetl růžek domácí branky - 0:2.

 

Jílové začalo hrát v klidu, drželo míč na svých kopačkách a soupeře přehrávalo hlavně v kombinaci a pohybu. Díky tomu si vypracovalo i další šance. Nejprve mohl postupovat sám na branku Čermák, ale pomezní rozhodčí ho zvednutým praporkem do šance nepustil.

 

Za malý okamžik následovala totožná situace. To už ovšem Farkaš postupoval společně s Kudrnou na osamoceného brankáře domácích. Farkaš předložil míč Kudrnovi, ten však trefil tyč prázdné branky. V 75. minutě zabrzdil možný tlak domácích Bednář, zezadu nekompromisně skočil po nohou Bílkovi a vysloužil si tak červenou kartu.

 

Za chvilku na druhé straně chyboval Vosecký, mimo pokutové území stáhl Satrana a mohl být rád pouze za žlutou kartu, kterou dostal jen díky tomu, že se za něj stačil vrátit do branky nejlepší hráč hostů Rangl. Z následné standardní situace domácí nic nevytěžili a tak mohl na druhé straně zkompletovat hattrick Just. Po pěkné kombinaci se dostal až před Dvořáka, ale jeho střela těsně minula domácí branku.

 

Jílové tak vybojovalo cenné tři body udrželo vedení v soutěži. V dalším kole ho čeká třaskavé derby - hostí druhou Modrou. Střekov je sedmý, v dalším kole jede do Děčína.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Střekov
Martin Beran, trenér TJ Střekov: "Myslím si, že vyhrálo šťastnější mužstvo. Rozhodně jsme nebyli horším týmem. V první půli jsme měli dobré šance, ale náhodný gól dalo právě Jílové. Po změně stran fotbal díky těžkému terénu uvadal, byl to spíše boj. Výkonem kluci nezklamali, výsledek je hodně krutý."

FK Jílové
Ondřej Barilla, trenér FK Jílové: "Vzhledem ke špatnému terénu to bylo spíše o bojovnosti než o fotbale. Ten tentokrát brečel. První půle byla z naší strany velmi slabá, chyběl nám pohyb, bojovnost a domácí nás svou jednoduchou hrou občas přehrávali. Druhý poločas už jednoznačně patřil nám, dali jsme rychlou branku a utkání si už v klidu pohlídali. Škoda zahozených šancí, výsledek mohl být vyšší. Byla to ovšem zasloužená výhra po průměrném výkonu. Teď nás čeká derby s kvalitní Modrou, na které se musíme připravit. Doufám, že si na tento zápas k nám najde cestu více diváků, návštěvnost v Jílovém je pro mě velké zklamání."



Sestavy


TJ Střekov
Z. Dvořák [-] - O. Franc [-] , V. Kabátník [-] , J. Tichý [-] - J. Bubla [-] , M. Novotný [-] - Z. Satran [-] , V. Kmec [-] , B. Stakič [-] (88. T. Hudík [-] ) , V. Bednář [-] - J. Holakovský [-] (60. P. Baláž [-] )

FK Jílové
J. Vosecký [-] - Z. Červenka [-] , R. Rangl [-] , S. Geletič [-] , Z. Michalec [-] - J. Kudrna [-] (80. S. Malowanyj [-] ) , A. Čermák [-] , J. Kolář [-] (46. T. Farkaš [-] ) , T. Feledi [-] - M. Just [-] , V. Bílek [-]

ŽK: 58. B. Stakič , 75. J. Tichý , 80. J. Holakovský - 61. T. Feledi , 70. M. Just , 75. V. Bílek , 77. J. Vosecký . ČK: 75. Z. Satran .
Hráči zápasu: J. Tichý - M. Just , R. Rangl .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Novotný Jaromír ml. - JAVOREK Jiří, NOVOTNÝ Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.