2:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 17:00

4.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neuvěřitelné! Jílové po roce opět zvrátilo utkání v Rumburku


Branky


0

Domácí už vedli 2:0, ale hosté předvedli fantastický závěr.

 

 Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branky nepřinesl

Fotbalisté Rumburku, opět v jiříkovském azylu, přivítali fotbalisté Jílového. Hosté byli favoritem. I proto, že domácí nadále čekají na první bodový zisk. Hodně zajímavý byl poslední vzájemný zápas těchto soupeřů v Rumburku. Domácí vedli 3:0, ale hosté skóre dorovnali a dokonce vyhráli penaltový rozstřel.

 

Jílovští fotbalisté vstoupili do utkání daleko aktivněji. Měli převahu ale šance Bílka, Čermáka a Felediho z trestného kopu brankou neskončily. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Jílové bylo v problémech. Ale stačilo mu 12 minut...

Pokud první poločas mnoho vzruchu nepřinesl, ten druhý byl pravým opakem. Jako první udeřil Rumburk, v 51. minutě se po rohovém kopu prosadil Ruszó. Hosté byli jako opaření a to nevěděli, že je čeká další rána. Rumburk hosty dokázal přečíslit a Linhart v 62. minutě dal na 2:0. S Jílovým to v tu chvíli vypadalo bledě.

 

Jenže následně se Rumburk začínal dostávat do potíží. Nejprve se jim zranil asi nejlepší hráč na hřišti Pilko. V 66. minutě Linhart chybuje, Stankovič fauluje a hosté mohou z penalty snížit. Ale nedávají. Jenže od 78. minutě předvádějí hosté neuvěřitelný obrat. To snížili na rozdíl jedné branky ,když se trefil dobře hrající Bílek a dostal Jílové zpět do hry. Zaslouženého vyrovnání se hosté dočkali o sedm minut později, když si domácí dali vlastní gól.

 

Nakonec o výsledku rozhodla poslední minuta. V téí zahrával Čermák trestný kop z třiceti metrů a jeho centrovaný balón skončil za zády domácího gólmana Dvořáka. Aniž by míč někdo tečoval.

 

Domácí si tak mohou drbat hlavou, ztratili dobře rozehraný zápas a nadále čekají na první bod v soutěži. Naopak hosté předvedli dobrou morálku, vyhrabali se ze dna a nadále drží kontakt s čelem tabulky.

 

V dalším kole hostí Jílové Duchcov, Rumburk čeká utkání v Děčíně proti tamnímu Junioru.

 

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Rumburk
Martin Charvát, fukcionář FK Rumburk: "Zase se potvrdilo, že se soupeřem z Jílového hrajeme vyrovnanou partii, ale už po několikáté si vyhraný zápas prohrajeme sami v samém závěru utkání."

FK Jílové
Ondřej Barilla, trenér FK Jílové: "Samozřejmě, že po takovém obratu musím být maximálně spokojený. Pro domácí je to krutá porážka. I tak si ale myslím, že naše vítězství je zcela zasloužené. Po celý zápas jsme byli lepším týmem, vypracovali si řadu šancí a v závěru soupeře přehráli fyzicky. Domácí však nemají tým na spodek tabulky a brzo se začnou zvedat."



Sestavy


FK Rumburk
J. Dvořák [-] - J. Chlada [-] , M. Trégr [-] , L. Pokorný [-] , T. Stankovič [-] , J. Hejl [-] , D. Holubek [-] , V. Chlan [-] , P. Pilko [-] (66. J. Dolejš [-] ) , J. Ruszó [-]

FK Jílové
J. Vosecký [-] - F. Vait [-] , T. Reichelt [-] (62. M. Horyna [-] ) , Z. Michalec [-] , O. Michl [-] (77. S. Malowanyj [-] ) - J. Kudrna [-] (66. J. Kolář [-] ) , T. Farkaš [-] , T. Feledi [-] , A. Čermák [-] - M. Just [-] , V. Bílek [-]

ŽK: 16. D. Holubek , 22. J. Ruszó , 35. T. Stankovič , 36. J. Dvořák - 52. T. Reichelt , 80. J. Kolář .
Hráči zápasu: P. Pilko - V. Bílek , F. Vait .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vydra Jiří - CVACHOUŠEK František, MECL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.