5:1
(3:1)
44. P. Cigan (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2016 13:30

12.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Švábík řádil a Klimkovice tak přehrály Hošťálkovice


Branky


16. K. Konečný (p.) , 26. J. Švábík , 40. J. Švábík , 47. A. Ambros , 52. J. Švábík - 44. P. Cigan (p.)
0

Fotbalisté Klimkovic jsou dál k nezastavení. V dohrávce 12. kola Deník městského přeboru porazili Hošťálkovice 5:1 a na čele soutěže nyní mají na druhý Slavoj Rychvald náskok deseti bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli v závěrečném utkání podzimu lepší od samého začátku. Švábík sice ve svých prvních dvou vyložených šancích selhal, ovšem po čtvrthodině hry nešťastně fauloval v pokutovém území Tsiligkaridis Cviertnu a z nařízené penalty poslal Klimkovice do vedení Konečný.

"Kluky jsem nabádal nastoupit na sto procent od první minuty, což se povedlo. Vstřelili jsme rychlé branky, a k tomu spálili dvě tutovky, které mohly zápas rozhodnout ještě v prvním poločase. Mohlo to být 4:0 a nikdo by nic neřešil," řekl kouč Klimkovic Václav Prašivka.

Jeho svěřenci zásluhou Jana Švábíka skórovali ještě do přestávky dvakrát, a i když hostující Petr Cigan minutu před odchodem do šaten snížil, Klimkovice nenechaly nic náhodě. Hned po obrátce navýšil náskok lídra tabulky Ambros a vzápětí Švábík dokonal hattrick.

 

I do druhého poločasu jsme chtěli do soupeře vletět, což se zase perfektně povedlo, dali jsme dva góly a tím rozhodli celý zápas," oddechl si Prašivka.

Lodivod Hošťálkovic Marcel Tarkota přiznal, že vítězství Klimkovic bylo zasloužené. "Co chcete hodnotit po výsledku 1:5? Nejsem spokojen, protože když mi nepřijde ani jeden gólman a chytat musí hráč, tak je to těžké. Klimkovice ukázaly svou kvalitu, byly bělavější, šikovnější, jejich hráči věděli o sobě a vyhrály zaslouženě," prohlásil Tarkota, jehož tým přezimuje se ziskem 23 bodů na sedmém místě tabulky.

 

zdroj: www.tjklimkovice.cz



Sestavy


TJ Klimkovice
M. Bača [-] - A. Cviertna [-] , J. Drábek [-] , D. Knopp [-] , J. Bednář [-] , M. Klemiš [-] - A. Ambros [-] , J. Šoltys [-] , K. Konečný [-] , M. Lubojacký [-] - J. Švábík [-]

TJ Sokol Hošťálkovice
- O. Strakoš [-] , D. Vojtuš [-] , J. Komár [-] , J. Martínek [-] , B. Antonín [-] , V. Baránek [-] , M. Schvarz [-] , R. Martykán [-] , P. Cigan [-] , O. Sýkora [-] , L. Tsiligkaridis [-]

ŽK: 55. J. Bednář , 74. K. Konečný - 15. J. Komár , 40. V. Baránek , 87. D. Vojtuš .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: NĚMEC Jaroslav - HUBERT Lukáš, ŠPRINCL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.