Na gól se čekalo v Bohunicích marně


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotu naši hráči sehráli svůj poslední domácí zápas v podzimní části letošního ročníku Krajského přeboru 2016/2017. Bohužel své poslední letošní domácí vystoupení završili jen bezbrankovou remízou s Novosedly. Novosedly si přijely do Bohunic pro bod, který si díky naší neproduktivitě nakonec i odvezly. Novosedly bránily celý zápas v hlubokém bloku a jedině na co se zmohly byly dlouhé nákopy na osamoceného útočníka. Naši hráči se jen těžko prosazovali, sice po celý zápas drželi míč na svých kopáčkách, ale žádnou větší gólovou šanci s nedokázali vytvořit. 

 

První věrší šanci utkání měli naši hráči ve 14. minutě, když se uvolnil po pravé straně Hrazdíra. Jeho zpětná přihrávka se dotala až k Bachdasaryanovi, který místo toho, aby ještě přihrál do výhodnější pozice Burčíkovi, zvolil pouze střelu, která netrefila ani prostor mezi třemi tyčemi. O několik minut opět Hrazdíra hledal centrem Burčíka, jehož hlavička taky minula branku. V 31. minutě nám rozhodčí odepřeli pokutový kop, když po dlouhém nákopu Musila zahrál rukou ve vápně jeden z hostujících obránců, naneštěstí si toho ani jeden z rozhodčích nevšimnul. Paradoxně největší šance hostů v prvním poločase byla malá domů Krále, kterou neprovedl ideálně, naštěstí si s ní Gruber na poslední chvíli dokázal poradit. 

 

Druhý poločas byl šance hodně chudý, naši hráči sice drželi míč, ale žánou stoprocetní šanci si nevytvořili. Největší šance drhé poločasu byla v 63. minutě, kdy Hrazdíra centroval z levé strany, jeho centr hostující gólmana pouze vyrazil před sebe a dobíhajícímu Hlavoňovi se nepodařilo umísit jeho zakončení do odkryté brány.

 

AUTOR: Marek Král (Bohunice)



Sestavy


TJ Tatran Bohunice
M. Gruber [-] - M. Král [-] , J. Pospíšil [-] , D. Musil [-] (84. J. Hanusek [-] ) , O. Masařík [-] - M. Hrazdíra [-] , P. Hlavoň [-] , M. Vavřík [-] , P. Mach [-] (58. P. Lidmila [-] ) - A. Bachdasaryan [-] (46. M. Šembera [-] ) , N. Burčík [-]

Sokol Novosedly
V. Zigo [-] - K. Křivánek [-] , J. Janůfka [-] (75. T. Novotný [-] ) , M. Němeček [-] , M. Kovář [-] (82. P. Výběra [-] ) - P. Ligas [-] , P. Zeman [-] (79. M. Mrenica [-] ) , P. Němec [-] - J. Gerlinger [-] , A. Svízela [-] , M. Marek [-] (67. J. Spodný [-] )

ŽK: 90. M. Vavřík - 62. P. Němec , 68. J. Spodný , 90. M. Němeček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VAŘACHA Jan - VODÁK Vladan, MACH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.