Bohunice rozhodly ve druhé půli


Branky


0

Přečtěte si reportáž psanou z pohledu bohunického celku - jejím autorem je Marek Král.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

To, že se náš tým nenacházel v ideálním rozpoložení před zápasem s Vojkovicemi, bylo vidět na průběhu první půle, a to nejen díky tomu, že náš tým ztratil dva poslední zápasy vždy ve druhé půli po vlastních chybách, ale svoji roli hrály i různá zranění, která trápí náš tým.

 

První větší závar před bránou způsobili naši hrkáči, když se Vavřík prosmýkl po levé straně a nacentroval míč před bránu, který naneštěstí se nepodařilo nikomu z našich hráčů usměrnit do hostující brány. Tahle šance byla asi jedinou větší šanci našeho týmu během prvního poločasu, další šance si vytvářeli už jenom hosté. Jen dobře chytající Gruber uchránil náš tým od toho, aby inkasoval. První větší práci měl ve 20. minutě, když po poměrně jednoduché kombinaci po autové vhazování, se dostaly Vojkovice k zakončení uvnitř šestnáctky, ale pohotový Gruber si se střelou poradil. V 32. minutě si brankář Gruber poradil i přímým kopem, který vytěsnil nad bránu a ve 40. minutě musel likvidovat jednu nepříjemnou střelu z dálky. Na konci poločasu se Gruber vyznamenal ještě jednou, když se po přímém kopu dostal k hlavičce jeden z hostujících hráčů, kterou se snažil prodloužit míč tak, aby zapadl k zadní tyčce, ale bohunický brankář ho přečetl a vychytal.

 

Druhý poločas byl o něco lepší z pohledu našeho týmu, ale k ideálnímu výkonu to mělo ještě daleko. První větší šanci druhé půle měl Burčík, kterému se nepodařilo jen o několik centimetrů usměrnit centr Vavříka za hostujícího brankáře. Všechno si ale vynahradil v 57. minutě., když ho vyslal do samostatného průniku Ullmann, těsně před zakončením ho uvnitř velkého vápna ještě stihl faulovat jeden z vracejících se obránců, ale Burčík ale dokázal ještě postavit na nohy a zakončit, na což už nedokázal hostující brankář reagovat, a tak se Bohunice ujaly vedení 1:0. V 82. minutě napřáhl zpoza vápna Vavřík, jeho střela byl však zblokována, naštěstí se ale odrazila doprava na Macha, který krásným bochánkem za obranu našel Ullmanna, který konečný stav utkání na 2:0.



Sestavy


TJ Tatran Bohunice
M. Gruber [-] - M. Král [-] , J. Čermák [-] (4. T. Šabršula [-] ) , J. Pospíšil [-] , D. Musil [-] - M. Hrazdíra [-] , M. Vavřík [-] , P. Mach [-] - N. Burčík [-] (89. P. Macháček [-] ) , O. Ullmann [-] , M. Šembera [-] (60. A. Bachdasaryan [-] )

SK Vojkovice
L. Sedláček [-] - M. Lang [-] , L. Kvarda [-] , M. Jedlička [-] (66. J. Dvořák [-] ) , M. Horňák [-] - P. Poláček [-] , M. Buc [-] (69. T. Fajgl [-] ) , P. Kopečínský [-] , R. Poláček [-] - M. Nevěděl [-] , M. Vacek [-]

ŽK: 75. N. Burčík - 51. M. Nevěděl , 58. L. Kvarda , 80. P. Poláček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NOVÁK Pavel - SKOUPÝ Ondřej, KOCMAN Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.