Ivančice si odváží z Bohunic cennou výhru


Branky


0

Na šance se nehraje a především nevyhrává. To teď ví hlavně v Bohunicích...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání komentuje domácí Marek Král

V sobotním utkání proti Ivančicím dostali naši hráči jednu velkou lekci z produktivity. Ivančice dokázaly vytěžit z mála maximum, když proměnily 3 z 5 šancí, oproti tomu naši hráči neproměnili ani jednu ze svých šancí, jejichž počet se pomalu nedal spočítat prstech obou rukou. Bohunice kontrolovaly po 80 minut míč a vytvářely si tlak, na druhou stranu Ivančice dokázaly poctivě bránit v bloku na své polovině. Jenže jako i v minulém domácím střetnutí s Ivančicemi přišel trest ke konci zápasu, po chybě v bohunickém bránění se Ivančice dostaly do vedení a při následném vabanku Ivančice dokázaly pojistit svojí výhru dvěma góly. Nejvýraznější postavou celého zápasu byl bezpochyby hostující brankář Sojka, který držel Ivančice svými brilantními zákroky.

 

Už ve 4. minutě hostující obránce vybídl ke skórování Hlavoně, když se při obranném zákroku nedomluvil se svým brankařem, naneštěstí Hlavoňovo zakončení na dlouhou nohu dokázal hostující gólman nohou vykopnout a poradil si i s následnou dorážkou. O několik minut později mohl mířit sám na brankáře Ullmann, ale jeho postup zastavil praporkem pomezní rozhodčí. V 11. minutě po centru z levé strany na hranu malého vápna mohl zakončovat Ullmann, ale jeho střela netrefila prostor mezi třemi tyčemi. V 15. minutě měl velkou příležitost Hlavoň, když se řítil sám na hostujícího Sojku, který ho perfektním zákrokem dokázal vychytat. V 22. minutě šel v brejku po levé straně Hrazdíra, jenže jeho obstřel brankáře skončil také těsně mimo pravou tyč. Hosté poprvé zazlobili v 28. minutě, když se po nedůrazu v našem bránění dostali ke střele ve velkém vápně, ale střela šla o kousek vedle levé tyče. 

 

V 60. minutě měli po faulu na Ullmanna naši hráči výhodu volného přímého kopu z hranice velkého vápna. Sám faulovaný Ullmann se postavil k exekuci, jeho obstřel zdi na poslední chvíli vytáhl na rohový kop fantastickým zákrokem Sojka. Z následného rohu Hlavoně hlavičkoval opět Ullmann, ale znova nedokázal překonat hostujícího gólmana. V 79. minutě vstřelily Ivančice gól, když měly výhodu volného přímého kopu z půlící čáry, míč propadl až na T. Jacka, který se díky nedůraznému bránění uvnitř šestnáctky dostal k hlavičce a otevřel stav utkání na 0:1 pro hosty.

 

Naši hráči se snažili v poslední desetiminutovce zvrátit nepříznivý stav utkání a otevřeli obranu a vrhnuli všechny síly do útoku, čehož využili hosté a dvěma brejky pojistily svoje vítězství. Nejprve v 88. minutě, se po zpětné přihrávce do druhé vlny prosadil Černý a v poslední 90. minutě po jednoduché, ale krásné akci, která začala dlouhým výkopem Sojky a sklepnutím na Čožíka, který se v zakončení nemýlil a stanovil tak konečný účet utkání na 0:3.

 

Naši hráči můžou jen litovat, že neproměnili ani jednu ze svých vyložených šancí. Doufejme, že jim střelecké štěstí bude přát už příští týden, když narazí v brněnském derby na Moravskou Slavii, která deklasovala v uplynulém kole Ráječko na jeho půdě 2:8 (0:5). Zápas má výkop na půdě Moravské Slavie v sobotu v 15:30.

 

Autor: Marek Král

 

Sestřih zápasu



Sestavy


TJ Tatran Bohunice
M. Gruber [-] - M. Král [-] , O. Masařík [-] , D. Musil [-] - J. Pospíšil [-] , M. Vavřík [-] (62. N. Burčík [-] ) , R. Fiala [-] , P. Hlavoň [-] , P. Mach [-] (87. J. Hanusek [-] ) , M. Hrazdíra [-] (75. T. Šabršula [-] ) - O. Ullmann [-]

FC Ivančice
J. Sojka [-] - J. Pekáč [-] , M. Slavík [-] , T. Čožík [-] , O. Zoubek [-] , D. Černý [-] , O. Jacko [-] (56. T. Jacko [-] ) , V. Čermák [-] (80. T. Bittner [-] ) , T. Táborský [-] , M. Koudelný [-] , J. Holý [-] (55. M. Němec [-] )

ŽK: 83. T. Šabršula - 87. T. Jacko .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TICHÁNEK František - ŠTIPČÁK Martin, KNECHT Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.