VIDEO: Bohunice vyplenily Ráječko


Branky


90. D. Keprt - 69. O. Ullmann , 79. P. Mach
0

Souboj dvou rivalů vyzněl lépe pro hosty z Bohunic, když ve druhém poločase dokázali vstřelit dva góly. Domácí v závěru už jen zkorigovali skóre na konečných 1:2. Přečtěte si reportáž z pohledu hostujícího týmu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólová první půle

V neděli naši hráči zavítali na půdu rivala z Ráječka. Všechny zápasy s Ráječkem jsou charakteristické svojí vyhroceností, to ať už díky emocím na hřišti či v hledišti a nedělní souboj nevyjímaje. Našim hráčům se podařilo ustát tlak, který na něj vytvářelo domácí hlediště a zodpovědným a týmovým výkonem, který v druhém poločase podpořili góly Ullmann s Machem, si odváží zaslouženě 3 body. Bohunice tak připravily Ráječku první sezónní porážku a po úvodní prohře se Spartou a remíze s Tišnovem, pomalu stoupají tabulkou vzhůru.

 

Ráječko vstoupilo do zápasu aktivněji než naši hráči, když si vytvářelo tlak především držením míče, ale svůj tlak nedokázalo přetavit v nějakou větší gólovou příležitost. Naši hráči se v prvním poločase snažili o jednoduchý a rychlý přechod do útoku, přes poměrně statickou obranu Ráječka. První větší šanci zápasu měli v 11. minutě naši hráči, jmenovitě Baghdasaryan, když po dlouhém výkopu Grubera a sklepnutí Ullmanna, mohl jít sám na gólmana, jeho zakončení však domácí gólman vytěsnil na roh.

 

V 25. minutě měl šanci Ullmann, který se dokázal prokličkovat hostující obranou, ale jeho střelu k tyči vychytal výborným zákrokem domácí brankář Němec. V 29. minutě měl větší šanci domácí Keprt, když po kolmé přihrávce vyplul za bohunickou obranou a šel z úhlu sám na Grubera, jeho střela však šla mimo tři tyče. V 39. minutě měl velkou šanci Pšikal, když ze standartní situace, kousek za pravým rohem velkého vápna, trefil břevno, a tak první poločas skončil 0:0.

Ullmann s Machem rozhodli

Na první gól utkání si museli fanoušci počkat až do 69. minuty, když se k vyražené střele Hrazdíry, dostal jako první Ullmann a střelou k tyči obstřelil domácího brankáře, a tak se Bohunice ujaly vedení 0:1. V 76. minutě měl velkou šanci na vyrovnání Pšikal, když k němu propadl míč po centru z levé strany, ale než dokázal vystřelit, stihnul ho zablokovat navrátivší Mach. V 79. minutě, po krásném míči za obranu od Fialy, se právě Mach dostal do samostatného úniku a tváří tvář domácímu gólmanovi nezaváhal a zvýšil na 0:2. V 90. minutě si naši hráči nechali dát zbytečný gól, když svým nedůrazem ve vlastní šestnácce, nechali v klidu dorážet Keprta, který upravil konečný stav utkání na 1:2.

 

Naši hráči mají před sebou další anglický týden, díky vloženému 2. kolu Krajského poháru, když ve středu od 17:00 přivítají doma v atraktivním duelu Bystrc. V sobotu se Bohunice představí doma znovu, když přijedou Ivančice. Sobotní zápas začíná v 16:00. 

 

Autor: Marek Král

 

Gólové momenty utkání



Sestavy


SK Olympia Ráječko
F. Němec [-] - M. Daněk [-] , V. Bárta [-] - J. Pšikal [-] , M. Šplíchal [-] , J. Horáček [-] (46. R. Zeman [-] ) , M. Zouhar [-] (59. J. Horák [-] ) , R. Keprt [-] - J. Mičko [-] , T. Jarůšek [-] (73. M. Horák [-] ) , D. Keprt [-] -

TJ Tatran Bohunice
M. Gruber [-] - M. Král [-] , O. Masařík [-] , D. Musil [-] - M. Hrazdíra [-] , J. Pospíšil [-] , P. Hlavoň [-] , R. Fiala [-] , P. Mach [-] - A. Bachdasaryan [-] (66. N. Burčík [-] ) , O. Ullmann [-]

ŽK: 48. D. Keprt , 52. M. Zouhar , 71. T. Jarůšek - 88. P. Hlavoň .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Chabiča František - MAREK Daniel, ŠIŠMA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.