M. Traore 23. (p.)
M. Traore 29.
2:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 16:30

4.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola skončil remízou


Branky


23. M. Traore (p.) , 29. M. Traore - 18. D. Keprt , 45. J. Mičko
0

Ve šlágru kola sehrálo první mužstvo Ráječka zápas v Tišnově. Tišnov je jednoznačně favorit probíhajícího ročníku krajského přeboru. Má ve svém středu hráče velké kvality a zkušenosti ať je to Švancara, Traore, Čoupek, Bubeníček, Schneider, Kuldan nebo zapůjčený brankář Blanska Juran. Hosté tak do Tišnova přijeli s pokorou, ale jednoznačně s touhou překvapit a odvézt nejlépe tři body. Hostující trenér Vašíček z různých důvodů postrádal Koutného, Růžičku, Sehnala, Horáka M., Azzyho a Daňka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nástup do zápasu měli lepší domácí. Hned v první minutě místo přihrávky do prostoru na nabíhající hráče přišlo podržení balónu, napadení domácím hráčem a následně potáhl Švancara, z jeho zpětné přihrávky na velké vápno jeden ze spoluhráčů zakončil naštěstí pro nás do připraveného Filipa Němce. Nepotrestaný loket do obličeje Keprtovi, který má nyní podlitou tvář. Tohle bylo dle hostů jednoznačně za ŽK. V 5. minutě Pšikal zkusil vysunout Jarůška, ale Tomáš byl zastaven praporkem pomezního. 9.minuta – další nebezpečná situace před brankou. Švancara zahrál geniálně standardku na první tyč, kde do míče hlavou udeřil exráječkovský Kuldan, zakončení poslal těsně vedle. První větší příležitost zápasu. Ve 13. minutě hosté vedli útok z pravé strany, Kuba Mičko si navedl míč na střed a hledal si prostor pro střelu, k té nedošlo a hosté ještě k tomu podnikli rychlý protiútok, který dobře zakřižovala naše obrana.

 

V 19.minutě otevřelo Ráječko skóre zápasu, to když Honza Pšikal krásně našel za obranou Dana Keprta, ten si míč postrčil a prudkou střelu posadil za vzdálenější tyč Juranovy branky – 0:1. O dvě minuty později to mohlo být zase veselejší, to když po našem trestném kopu se k míči na penaltě dostal Pšikal, který z jedničky nártem jen těsně minul pravou tyč domácí branky. Přišla 21. minuta, Michal Zouhar místo průnikové přihrávky míč zašlápl, byl zdvojen a následně fauloval. Opět standardku zahrál Švancara, tu hosté odvrátili, ale jen před vápno, do míče se opřel jeden z domácích záložníků. Tvrdou ránu Filip vyrazil, ale jen k nohám Traoreho, následně se jej snažil vystínovat, ale do situace doběhl nešťastník okamžiku Michal Zouhar a po jeho lehkém kontaktu sudí odpískal přísnou penaltu. K jejímu zahrání se postavil opět Traore, byť si Filip na míč sáhl, tak bylo rázem srovnáno na 1:1. Ve 27.minutě centroval Radek Keprt, pozorný Juran sebral míč z hlavy Jarůškovy, následný útok domácích, který hosté před vápnem zastavili a rozběhli útok Pšikalem, jenž přešel přes dva hráče, ale než stačil vyslat finální přihrávku, tak byl faulován. Následná standardka nepřinesla ohrožení domácí branky. Ve 29.minutě vyváželi hosté míč Sedlákem z vápna a Kuba hrůzostrašně namazal soupeři, ti rychle vnikli do pokutového území a opět Traore zakončil a definitivně dokonal obrat na 2:1.

 

 V 32.minutě dostal loktem Víťa Bárta. 3 cm tržné rány nad okem a jen žlutá karta pro Krejčíře. Po ošetření se Bárta vrátil cca ve 40. minutě na hřiště. Při hře v deseti a i po návratu Bárty hosté zbytečně ztráceli míče a dostávali tak domácí pod tlak, který vyústil v nebezpečnou situaci ve 42.minutě, když na zadní tyčce nebezpečně mohl zakončit domácí hráč, ale na poslední chvíli zasáhl výtečně Sedlák. V samotném závěru prvního poločasu sudí odpískal šlapák na Kubu Mička. Standardka asi 3 metry před vápnem, míč si postavil Kuba Mičko a tvrdou střelou kolem zdi trefil přesně místo u pravé tyče Juranovy branky – 2:2. Obrovská radost našich a následně po oslavách odchod do kabin. 

Hned v jeho úvodu druhé půle hosté měli standardku ze které nezahrozili, ale následně přišel z levé strany další centr a Bárta sklepl na první tyčce Sedlákovi, který dal branku, jenomže pro postavení hráče mimo hru nebyl gól uznán. Za protesty dostal Bárta ŽK, ale ani po zhlédnutí videa, tahle situace není úplně jednoznačná. Další zlomový okamžik. 56. minuta – Radek Keprt odchází střídat a do hry jde Martin Šplíchal.  58.minuta, diagonální přihrávka na Dana Keprta, ten sklepl na Mička, ten zkusil nártem zakončit, ale střela mu vůbec nesedla.

 

61.minuta, kolmice do prostoru, Dan Keprt svedl souboj se dvěma obránci a málem se přes ně dostal. 66.minuta – centr do vápna domácích, zmatky ale k našemu zakončení bohužel nedošlo. 68.minuta minuta po rohovém kopu mohl přidat další gól Kuba Sedlák na zadní tyčce, ale míč za záda Jurana nedostal. O dvě minuty později jde do hry další zkušený borec Tišnova – Laďa Hansl a hned na to mají domácí výhoru rohového kopu. Domácí hráč hlavičkoval nad branku Ráječka. Následně kolmice na Dana Keprta, ale opět chycen v těsném postavení mimo hru. 71.minuta – na nebezpečnou standardku si na zadní tyčce naskočil domácí Schneider, ale byl u něj pozorný Bárta a tak míč skončil opět jen mimo naši branku. 74.minuta jedna z nejhezčích střel zápasu – Franta Kuldan vyslal pumelici, Filip perfektně vyrazil. Následně domácí hosty pěkně zmáčkli a byla z toho další obrovská příležitost. Na zadní tyčce ostře hlavičkoval dnes hodně namotivovaný Franta Kuldan, Filip vytáhl fantastický reflex a zneškodnil tak tutovku domácích. Tři stovky diváků už zvedali ruce, ale brankář zákrokem zápasu byl proti.

 

76.minuta rychlý protiútok domácích zastavilo Ráječko těsně před vápnem, následně Pšikal vyvezl, vedl míč déle než bylo potřeba a tak místo průnikové přihrávky na útočníky byl doražen. O minutu později viděl ČK Kuba Sedlák. Otáčel se do hry a zasáhl vysokou nohou nešťastně Traoreo do ramene. Do konce zápasu hosté byli pod obrovským tlakem, který vyústil v další jedovatou tvrdou střelu Kuldana, střela šla těsně nad branku. 86.minuta, míč do prostoru který si sebral Tomáš Jarůšek, ale nepřešel přes pravého beka Tišnova. 



Ohlasy k zápasu



SK Olympia Ráječko
Marek Bláha – sportovní manager: Za předvedený výkon všem děkuji a věřím, že v podobném nasazení budeme pokračovat. Teď nás čekají dva zápasy doma, které musíme poctivě odpracovat a věřím, že to povede i k bodům, které do tabulky potřebujeme. Bohužel oba góly jsme soupeři nabídli po našich hrubých individuálních chybách. Závěr zápasu byl hodně nervózní, ale po nepřesných zakončeních domácích sudí ukončil dle mého názoru velmi kvalitní utkání. Spravedlivou remízou odjíždíme z Tišnova s bodem, který po průběhu zápasu zpětně beru jako úspěch.



Sestavy


AFK Tišnov
D. Juran [-] - T. Sodomka [-] (85. M. Sedlo [-] ) , F. Kuldan [-] , P. Outrata [-] , J. Krejčíř [-] (68. L. Hansl [-] ) , R. Bubeníček [-] , M. Traore [-] , P. Švancara [-] , F. Schneider [-] , T. Zdražil [-] , P. Čoupek [-]

SK Olympia Ráječko
F. Němec [-] - V. Bárta [-] , R. Zeman [-] , J. Sedlák [-] - R. Keprt [-] (57. M. Šplíchal [-] ) , M. Zouhar [-] (85. J. Horák [-] ) , J. Pšikal [-] , J. Horáček [-] - J. Mičko [-] , T. Jarůšek [-] (90. T. Pospíšil [-] ) , D. Keprt [-] (79. M. Daněk [-] )

ŽK: 16. F. Schneider , 32. J. Krejčíř , 34. T. Zdražil , 55. F. Kuldan , 88. P. Čoupek - 14. R. Zeman , 47. V. Bárta , 90. F. Němec , 90. J. Mičko . ČK: 77. J. Sedlák .
Počet diváků: 323. Rozhodčí: VONDRYSKA Luboš - TICHÁNEK František, URBÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.