4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 16:30

3.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ráječko si po suverénním výkonu připisuje druhou výhru...


Branky


0

Nováček z Bučovic držel krok pouze první poločas. Branky stříleli jenom domácí, kteří si po skalpu Rousínova připisují další tři body a posunují se na průběžné druhé místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nováček z Bučovic držel první poločas krok..

První vážnější situaci přinesla 8.minuta, když si za obranu naběhl Dan Keprt, ale jeho lob před vyběhnuvším golmanem skončil těsně nad brankou. Tentýž hráč byl u další akce spolu s Pšikalem, ale ani ta první branku zápasu nepřinesla. V 16.minutě poprvé zahrozili hosté střelou ze střední vzdálenosti, golman Němec výborně zakročil. Po půlhodině hry přišla situace, kdy se mělo kopat od branky hostů, ale jeden z bučovických hráčů se po tlaku hráčů Ráječka a diváků přiznal k teči a kopal se po právu roh. Pšikal přihrál míč na Radka Keprta a ten nechytatelnou bombou posadil míč za zadní tyčku a vstřelil tak důležitý první gól zápasu – 1:0.  Ráječko soupeře jasně přehrávalo, když do šancí se postupně dostávali Pšikal, Jarůšek, Keprt, ale ani jednomu z trojice jmenovaných se nepodařilo zvýšit skóre. Narůstající aktivita domácích byla odměněna brankou do šaten, když se z přímého kopu prosadil na zadní tyč Pšikal.

Během dvou minut padly dvě branky, a zápas se jenom dohrával..

Bučovice se snažili od samého začátku druhé půle snížit, ale ani série několika rohových kopů vytoužené vyrovnání nepřinesla. Druhý poločas byl méně výrazný na šance a hra se odehrávala především mimo vápna. O tom že si Bučovice neodvezou ani bod rozhodla skvělá akce domácích, kteří šli po brance Zouhara do tříbrankového vedení. O dvě minuty později se do míče opřel domácí forvard Jarůšek a zasadil poslední hřebíček do rakve Bučovic - 4:0. Hosté se na nic nezmohli, naopak od další pohromy je zachránil několikrát brankař Buriánek. Skóre se již nezměnilo a Ráječko si připisuje druhé vítězství v řade.



Ohlasy k zápasu


SK Olympia Ráječko
Petr Vašíček (trenér-SK Olympia Ráječko): První mistrovské utkání doma jsme chtěli začít aktivně, což se nám moc nepovedlo. Začátek byl vyrovnaný, ale s přibývajícím časem jsme přebírali otěže zápasu. Podařilo se nám vstřelit po půlhodině branka, která nám pomohla, protože soupeř byl do té doby velmi nepříjemný, pozorně bránil a hrál na protiútoky. Bučovice zlomil gól do šaten, který byl vstřelen z pěkně provedeného přímého kopu. Což byl dle mého názoru klíčový moment utkání, protože soupeři přece jenom v druhé půli odcházely síly a když jsme vstřelili třetí a čtvrtou branku, tak se zápas víceméně jenom dohrával. S výsledkem jsem spokojen, ale ke hře určitě nějaké výtky mám. Na soupeři byl vidět nováčkovský elán, první poločas určitě drželi krok. Mrzí mě dvě jejich zranění, ale takový je někdy fotbal.




Sestavy


SK Olympia Ráječko
F. Němec [-] - T. Koutný [-] , R. Zeman [-] , J. Sedlák [-] - M. Šplíchal [-] , J. Horáček [-] (88. T. Pospíšil [-] ) , M. Zouhar [-] , J. Pšikal [-] (84. A. Azbayar [-] ) , R. Keprt [-] (77. M. Horák [-] ) - D. Keprt [-] (66. J. Horák [-] ) , T. Jarůšek [-]

FC Bučovice
J. Buriánek [-] - P. Koudelka [-] , M. Handlíř [-] , M. Kachlík [-] (37. J. Legner [-] ) , O. Nový [-] , O. Holásek [-] , D. Svoboda [-] (73. M. Nový [-] ) , Z. Kuklínek [-] , S. Palla [-] , L. Němec [-] , r. chalabala [-] (46. M. Bil [-] )

ŽK: 65. D. Keprt , 80. M. Horák - 53. M. Bil .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Krbůšek Radim - MACH Karel, PETKO Marko.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.