VIDEO: Švancarova parádní trefa na tři body nestačila!


Branky


0

Bohunice jely do Tišnova v roli outseidra, protože před sezonou klub opustilo šest hráčů základní sestavy. Za domácí naopak nastoupila největší posila Petr Švancara, který se divákům předvedl skvostnou brankou ze třiceti metrů. Omlazený tým z Bohunic si odvezl přecejenom bod, když vyrovnávající branku vstřelil v samém závěru zápasu hostující Hlavoň.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli diváci branku neviděli...

Velmi vyrovnaný duel nabízel už od samého začátku parádní podívanou pro fanoušky. Bohunice nastoupily v pozměněné sestavě a nechtěly nechat soupeři nic zadarmo. To v Tišnově řešili týden před zápasem odchod trenéra. Nový kouč domácích měl k dispozici plný kádr se spoustou zvučných jmen, které zápasu rozhodně přidali na kvalitě. Od počátku zápasu byl nejlepším mužem na place bývalý hráč Zbrojovky Brno- Mohamed Traore, který kromě toho že připravoval šance svým spoluhráčům, nekolikrát sám předvedl že fotbalově má určitě na vyšší soutěž. Bohunice hrály na brejky, ze zabezpečené obrany. V první půli ani jeden tým neudělal chybu, a tak se šlo do kabin za stavu 0:0

Švancara ukázal že mu to střílí i ze třiceti metrů...

Do druhé půle naskočil za domácí Sodomka, který hru výrazně oživil a vytvořil několik slibných příležitostí. Na první branku utkání si museli diváci počkat do 69. minuty, kdy se po rohovém kopu prosadil hostující Král. Tišnovští nic nenechali náhodě, když hned z dalšího protiútoku vyrovnali. Povedenou ránou, asi ze třiceti metrů, se o to postaral exligista Petr Švancara, který do Tišnova přestoupil z Blanska. Další rána pro tým z Bohunic přišla vzápětí, když v 71. minutě se po rohovém kopu dostal k zakončení střídající Sodomka, který zvrátil skóre v prospěch Tišnova. Výhru mohl pojistit výborně hrající Traoré, který ve své šanci selhal. Bohunice až do samého závěru byli aktivní, a to jim přineslo úspěch pár minut před koncem zápasu. Na centr Bachdasaryana si naskočil Hlavoň a zařídil svému týmu remízu v podobě 2:2.

 

Sestřih gólových momentů



Ohlasy k zápasu


AFK Tišnov
Hajsler (vedoucí mužstva - AFK Tišnov): Zápas byl od začátku velmi vyrovnaný. Soupeř hrozil především z protiútoků a standartních situacích. Škoda že jsme vedení neudrželi, protože kdyby Traoré zvýšil na 3:1 bylo by rozhodnuto. To se nám bohužel nepodařilo, ale musím přiznat že Bohunice hrály výborný fotbal a remíza je spravedlivá. Beru v potaz, že před sezonou přišli noví hráči, v týdnu byl navíc odvolán trenér, takže tým si musí ještě sednout.

TJ Tatran Bohunice
Lukáš Kříž (trenér - TJ Tatran Bohunice): Jeli jsme do Tišnova v roli outseidra, protože nám před sezonou odešlo několik klíčových hráčů. Do zápasu jsme proto vstoupili s obměněnou taktikou. Naše hráče jsem upozorňoval, že za soupeře nastoupí exligisté jako Švancara, Traoré, Schneider, ale ti kluci už mají něco za sebou, a roky přicházejí. Takže my jsme se na to připravili a nenechali jsme se zaskočit. Zápas jako takový, byl velice vyrovnaný, pro diváky určitě hodně zajímavý, protože akce střídala akci na obou stranách. Remíza byla určitě zasloužená, shodli jsme se na tom i s kluky z Tišnova.



Sestavy


AFK Tišnov
V. Juříček [-] - F. Kuldan [-] , P. Outrata [-] , R. Bubeníček [-] , M. Traore [-] (87. J. Krejčíř [-] ) , P. Švancara [-] , K. Babička [-] (46. T. Sodomka [-] ) , F. Schneider [-] , T. Zdražil [-] (78. L. Hansl [-] ) , M. Chlup [-] , P. Čoupek [-]

TJ Tatran Bohunice
D. Roblík [-] - O. Masařík [-] , M. Král [-] , D. Musil [-] - M. Vavřík [-] , R. Fiala [-] , T. Šabršula [-] (72. P. Mach [-] ) , J. Pospíšil [-] , M. Hrazdíra [-] (78. A. Bachdasaryan [-] ) , P. Hlavoň [-] - O. Ullmann [-]

ŽK: 24. F. Schneider - 49. T. Šabršula .
Počet diváků: 290. Rozhodčí: VODÁK Vladan - VAŘACHA Jan, LAŠTŮVKA Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.