Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 16:30

3.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystrc zvítězila díky brance dvě minuty před koncem!


Branky


0

V tomto zápase se utkaly týmy, která měly po prvním zápase sezony na kontě tři body. Když už se zdálo, že si týmy rozdělí tentokrát po bodu, rozhodl zápas domácí záložník Michal Axamit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Novosedly během první půle dvakrát dotahovaly...

Zápas začal převahou domácích, kteří hned při druhé brankové příležitosti slavili. Krásnou trefou z prvního doteku se o to zasloužil kapitán Urban. Poté nabídli hosté svou chybou v defenzivě další šanci Bystrci, ta ale skončila nevyužita. Deset minut po první brance zápasu přišlo vyrovnání, kdy po chybě golmana Sovy vyrovnal hostující záložník Šťastný. Podobný scénář se opakoval v první půli ještě jednou. Po půlhodině hry využil chybu hostujícího brankáře Urban, který si připsal druhý gól zápasu. Za deset minut bylo znovu srovnáno, když Gerlinger využil chybu domácích. Do poločasu se šlo za stavu 2:2

Zápas rozhodl dvě minuty před koncem Axamit

Ve druhé půli měli domácí ještě větší převahu, bohužel dlouho bez gólů. Novosedly výborně bránily a hrozily především brejkovými hráči, obrana domácích byla ovšem pozorná. Domácí měli ke gólu s přibývajícími minutami blíž a blíž. Vytoužený okamžik přišel až v samém závěru zápasu, když až pátou situaci, která vyloženě volala po brance, proměnil Axamit. Ten se nejlépe zorientoval ve velkém vápně mezi několika hráči a střelou rozvlnil síť dvě minuty před koncem zápasu. Domácí si výhru pohlídali a připisují si tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Dosta Bystrc-Kníničky
Maxmilián Směja (předseda-FC Dosta Bystrc - Kníničky): Novosedly hrají už nějaký čas ve velice kvalitní obranné hře a mají dva, tři brejkové hráče, kteří se dají těžko hlídat. My jsme s nimi minulý zápas prohráli 0:1, a na tento zápas jsme se nachystali, především v zabezpečené obraně, protože oni jsou v ofenzivě velmi nebezpeční. Naopak naše mužstvo neztratilo doma už osm zápasů ani bod, když budu počítat zápasy z minulé sezony, a tak jsme rádi že i tento zápas ne vydařil a kvalita se nakonec projevila. Myslím že výsledek odpovídá předvedené hře a vítězství je pro nás určitě zasloužené, i když jenom 3:2, to je třeba přiznat.




Sestavy


FC Dosta Bystrc-Kníničky
T. Sova [-] - J. Gryc [-] , T. Závorka [-] , P. Svoboda [-] , P. Imramovský [-] (62. M. Špánek [-] ) - O. Makiš [-] (90. M. Tofl [-] ) , J. Urban [-] , M. Axamit [-] , R. Lízal [-] (84. O. Pelc [-] ) - L. Matyska [-] , R. Chyla [-] (85. P. Veleba [-] ) -

Sokol Novosedly
V. Zigo [-] - K. Křivánek [-] , M. Kovář [-] (87. M. Marek [-] ) , J. Janůfka [-] - J. Šťastný [-] (83. M. Mrenica [-] ) , P. Ligas [-] , T. Novotný [-] , E. Dvořák [-] (66. E. Malík [-] ) , P. Němec [-] - R. Kučera [-] (71. A. Svízela [-] ) , J. Gerlinger [-] (46. J. Spodný [-] )

ŽK: 48. J. Gryc , 80. P. Svoboda - 73. E. Malík , 77. J. Šťastný .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: KOSIČKA Libor - HEGER Michal, KOCMAN Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.