Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 16:30

3.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Individuální chyby Bosonoh zavinily domácí porážku...


Branky


0

Ivančice po domácí remíze s Lanžhotem jeli do Bosonoh bodovat. Čekalo je ale velice bojovné utkání, které bylo až do 60. minuty vyrovnané. Individuální chyby hráčů Bosonoh rozhodly o tom, že si Ivančice odvezly tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané první půli remíza slušela...

Ve vyrovnaném utkání šli do vedení nejprve hosté, kteří potrestali hrubou chybu golmana - krásně se trefil hostující Táborský ve 14. minutě. Fotbal se hrál velmi vyrovnaný, nahoru-dolů. Domácí zaslouženě vyrovnali po půlhodině hry. Útočník Bosonoh Jakub Štourač zařídil remízový stav, který vydržel do poločasové přestávky.

Stoper Slavík dělal na hrotu defenzivě problémy...

Do druhé půli vkročili hosté se změnami. Především přesunutí stopera Slavíka do útoku přineslo ovoce, když v 61. minutě se právě Slavík gólově prosadil, a hosté vedli 1:2. Poté už si hosté hru hlídali a drželi balon na svých kopačkách. Domácí se trápili a do hry se jim nepodařilo dostat. Výhru korunoval deset minut před koncem hostující Bittner, který příšel na hřiště v průběhu druhé půle a využil laxnosti domácí defenzivy.



Ohlasy k zápasu


FK SK Bosonohy
Daniel Břežný (trenér - SK Bosonohy): Bohužel do šedesáté minuty to byl vyrovnaný zápas. Naše individuální chyby rozhodly a to je to nejdůležitější. A potom už si to Ivančice v klidu dohráli, protože my už jsme neměli ani sílu na zvrat utkání. Znovu říkám, naše chyby rozhodly zápas. Zápas měl tempo, my jsme hráli na brejky, šance jsme měli, ale nedokázali je proměnit.

FC Ivančice
Karel Kolesa (trenér - FC Ivančice): Já musím být spokojený. Vstřelili jsme venku tři branky a máme plusové body do tabulky pravdy. Určitě nás to musí nakopnout do dalších zápasů, kdy nás čeká těžký los. Bosonohy byl určitě kvalitní soupeř, ale my jsme byli prostě šťastnější.



Sestavy


FK SK Bosonohy
T. Maloň [-] - O. Havlík [-] , I. Belko [-] , J. Chalupský [-] , S. Messiah [-] - P. Moučka [-] , R. Havlík [-] (81. L. Buček [-] ) , J. Machát [-] (83. P. Hanák [-] ) , J. Šíma [-] - J. Štourač [-] , M. Fretzer [-] -

FC Ivančice
J. Sojka [-] - J. Holý [-] , M. Slavík [-] , P. Krátký [-] , O. Zoubek [-] - J. Pekáč [-] , D. Černý [-] (56. Š. Rybníček [-] ) , O. Jacko [-] (73. T. Bittner [-] ) , T. Táborský [-] - T. Jacko [-] (56. V. Čermák [-] ) , T. Čožík [-] -

ŽK: 82. M. Fretzer - 55. O. Zoubek , 84. P. Krátký .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pátek David - ŠPAČEK Jiří, PROCHÁZKA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.