2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 16:30

3.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čepil zařídil Mutěnicím tři body v úvodu utkání!


Branky


0

Zápas dvou rozlišných poločasů byl k vidění v sobotní podvečer v Mutěnicích. V tom prvním kralovali domácí, kterým se podařilo během deseti minut vstřelit dvě branky. Druhá půle patřila hostům z Vojkovic, kteří bohužel žádnou akci v gól neporměnili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas rozhodl Čepil v úvodní desetiminutovce...

 První poločas začal pro domácí nejlíp jak mohl. Už ve druhé minutě zápasu se prosadil po krásné akci forvard Marcel Čepil. Než se hosté ztihli oklepat z obdrženého gólu, přišla trefa Čepila číslo dvě. Nutno podotknout, že oběma brankám předcházely pohledné akce Mutěnic. Hosté se do šancí příliš nedostávali, protože jejich nakopávané balony domácí obrana likvidovala. Skóre se do poločasu nezměnilo, a tak se šlo do šaten za stavu 2:0.

 

 

 

Mutěnice se druhý poločas spíše trápily..

Hosté se ve druhé půli zvedli a začali hrozit převážně z brejkových situací. Mutěnice polevily a soupěř se dostával víc a víc do hry. Kromě pár nepřesných střel a standartních situacích si ale Vojkovice žádnou gólovou příležitost nevytvořily. Mutěnice protrápily druhý poločas a díky skvělému úvodu zápasu slaví vítězství- 2:0



Ohlasy k zápasu


FK Mutěnice
Marcel Čepil (útočník - FK Mutěnice): No jak bych to zhodnotil...Výhra 2:0, to je důležité. První poločas jsme hosty k ničemu nepustili, hráli jsme to, co jsme si řekli a dali dvě rychlé branky, po dvou pěkných akcích. Hosté nakopávali dlouhé balóny a hráli vyloženě na brejky. Druhý poločas byl z naší strany oproti první půli katastrofa, i když jsme si ze začátku druhé půle šance vytvořili, tak bohužel jsme je neproměnili. Nakonec jsme tu druhou půli přetrpěli k vítězství bez inkasované branky, což mě potěšilo.




Sestavy


FK Mutěnice
F. Kratochvíla [-] - R. Benešovský [-] (62. L. Kupčík [-] ) , M. Vydařilý [-] , H. Maršálek [-] , T. Novotný [-] - L. koplík [-] , J. Maršálek [-] (86. V. Lamáček [-] ) , M. Válek [-] , T. Drápal [-] - D. Koštuřík [-] (89. J. Lučan [-] ) , M. Čepil [-] (79. M. Bíza [-] )

SK Vojkovice
L. Sedláček [-] - J. Dvořák [-] , M. Horňák [-] , L. Kvarda [-] , M. Lang [-] - T. Fajgl [-] , M. Buc [-] (61. K. Negoda [-] ) , P. Kopečínský [-] , T. Sklenář [-] (46. T. Kasprij [-] ) - M. Vacek [-] , P. Poláček [-]

ŽK: 79. T. Novotný - 37. M. Lang , 43. M. Vacek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Marek Daniel - KUČERA Josef, LAZAR Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.