VIDEO: Pavlasova branka obrala o body Bohunice


Branky


0

Rozhodla 52. minuta... Přečtěte si reportáž psanou z pohledu bohunického týmu - jejím autorem je Marek Král.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Neúspěšný start do nové sezóny mají za sebou hráči A-mužstva, když v úvodním kole nové sezóny podlehli v brněnském derby Spartě Brno. Je velice těžké hodnotit uplynulé utkání, jelikož našim hráčů se nedala upřít snaha a bojovnost v utkání, ale na hráčích byla vidět nesehranost a možná i lehká nervozita. Oproti jarní části sezóny bylo v týmu hned 5 nováčků a navíc základní sestava, ve složení ve kterém nastoupila od úvodních minut, spolu nesehrála ani minutu, i proto,že náš tým nesehrál generálku, která měla být zároveň i 1. kolem krajského poháru, a to z důvodu nedostavení se domácích hráčů Šaratic k utkání. 

 

Úvodní poločas nové sezóny patřil Bohunicím, když naši hřáči po většinu času drželi míč a snažili se kombinovat, ale do žádné větší šance se přes dobře poskládanou obranu Sparty se nedostali. Největší šanci prvního poločasu měli hosté ve 40. minutě, když se po centru z levé strany dostal k zakončení zcela nehlídaný Paták, který ještě nezištně zvolil přihrávku na Lercha, který zakončoval do prázdné branky. Jeho branku však rozhodčí neuznali z důvodu jeho postavení v ofsajdu. V závěrečných sekundách prvního poločasu měl ještě výraznější šanci Mach, který šel po přihrávce Ullmanna, sice z úhlu, ale sám na hostujícího brankaře Šurkalu, kterého ale nepřekonal, a tak první poločas skončil 0:0.

 

V 52. minutě se po dlouhém balonu dostal trochu se štěstím Pavlas, který přesnou ranou k pravé tyči nedal Gruberovi šanci a Sparta se tak ujala vedení 0:1. Bohunice mohly vzápětí vyrovnat, když hostující brankář neudržel v rukavicích lehkou střelu Musila, ale k vypadenému balónu se neodstal ani jeden z bohunických útočníků. Gól se nepodařilo vstřeli našim hráčů ani ze závaru, který vznikl z následného rohového kopu. V 66.minutě byl velice blízko ke gólu Hrazdíra, když po centru Macha nedokázal svoji dorážku umístit do odkryté brány. Ve zbytku druhé půle naši hráči měli tlak a do zadu hráli na větší riziko, ale nepodařilo se jim už vytvořit žádnou větší šanci a ani Spartě se nepodařilo využít žádný ze svých brejků, což znamenalo že Sparta Brno porazila naše mužstvo po dlouhý 11 letech na naší půdě. 

 

 



Sestavy


TJ Tatran Bohunice
M. Gruber [-] - J. Čermák [-] (77. P. Macháček [-] ) , D. Musil [-] , M. Král [-] - P. Hlavoň [-] (62. P. Lidmila [-] ) , M. Vavřík [-] , R. Fiala [-] , T. Šabršula [-] (36. M. Hrazdíra [-] ) , P. Mach [-] - A. Bachdasaryan [-] (72. J. Pavlík [-] ) , O. Ullmann [-]

FC Sparta Brno
J. Šurkala [-] - O. Zavadil [-] , M. Hodek [-] , J. Foukal [-] , P. Loup [-] , D. Vítek [-] - R. Paták [-] (85. M. Valíček [-] ) , T. Pavlas [-] (72. L. Zeman [-] ) , J. Hajn [-] (83. P. Borovský [-] ) , S. Lerch [-] - P. Cigánek [-]

ŽK: 62. O. Ullmann - 42. P. Cigánek , 43. O. Zavadil , 70. P. Loup .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MARTINEC Michal - PAULÍK Martin, HANÁK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.