VIDEO: Ať žije Král - třemi góly hlavičkou po standardkách potopil naděje Bučovic


Branky


24. M. Bil , 64. Z. Kuklínek - 44. M. Král , 77. M. Král , 82. M. Král
0

86 dní trvala podzimní část krajského přeboru, kterou završil duel bohunických hráčů s nováčkem soutěže, Bučovicemi. Zápas byl odehrán za nedělního sychravého počasí na terénu, který měl do ideálního stavu hodně daleko a neumožňoval tak žádnou souvislejší kombinaci po zemi. Hostující hráči se museli vyrovnat s nepříznivým vývojem utkání, ve kterém dvakrát prohrávali. Bohunice zachránil netradiční střelec, stoper a kapitán Marek Král, který hattrickem zmařil veškeré naděje Bučovic, stačily mu k tomu jen dva rohy a jeden přímák Michala Hrazdíry, který svojí přesností vždy našel Krále.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 24. minutě došlo ke ztrátě míče v přechodové fázi, který se posléze dostal na levou stranu k Martinu Bilovi, který kličkou překonal bohunického obránce a krásnou křižnou střelou umístil míč k pravé tyčce Gruberovi branky. Ve 26. minutě Šabršula vybídl k zakončení Ullmanna, když poslal střílený centr do vápna. Ullmann sice minul míč, ale i tato polostřela způsobila těžkosti domácímu brankářovi, když ještě před ním skočila.

 

Bohunickým hráčů se nedařilo přetavit držení míče v nějakou větší šanci. 34. minutě měli domácí možnost navýšit svůj náskok, když se vydali do brejku po rohovém kopu Bohunic, bučovické zakončení jen těsně minu pravou tyč. Šanci na vyrovnání měli bohuničtí hráči vzápětí v 36. minutě, když Burčík vyslal mezi stopery Ullmanna, kterému se nepodařilo překonat bučovického brankáře. A tak na vyrovnání si museli počkat až do závěru 1. poločasu, když si svůj gólový účet otevřel Král. Po rohovém kopu Hrazdíry z pravé strany se ocitl zcela nehlídán uvnitř malého vápna a hlavičkou srovnal stav utkání na 1:1.

 

Na úvod druhé poločasu zvonila za domácím brankářem tyč, když Machovu střelu srazil jeden z domácích obránců. V 62. minutě, Bučovice znovu odskočily do jednogólového vedení, když se jeden z domácích uvolnil po brankové čáře a zpětnou přihrávkou pod sebe našel Kuklínka, který prostřelil padajícího obránce i brankáře Grubera. V 76. minutě byl faulován Šembera a rozhodčí Novák přímý volný kop na pravé straně. Exekuce se ujal Hrazdíra, který našel opět nehlídaného Krále, který srovnal stav utkání na 2:2.

 

A v 82. minutě dovršil bohunický stoper svůj hattrick, když se po nadýchaném rohovém kopu Hrazdíry vyšplhal nejvýš a hlavičkou popsal náš tým do vedení 2:3, které náš tým udržel až do samotného závěru. Ještě v samotném závěru utkání obdržel domácí Palla červenou kartu za použití pohoršujících, urážlivých nebo ponižujících výroků nebo gest vůči pomeznímu rozhodčímu.

 

Bohunice si po dramatickém utkání odvezly důležité 3 body, které znamenají, že po podzimní části sezóny se s 26 body umístily na 5. místě s druhou nejlepší obranou v KP. Jen o skóre jsou před našimi hráči Ivančice, 6 bodů ztrácí náš tým na 3. Bystrc, 7 bodů na Tišnov a 8 bodů na půlmistra z Mutěnic.

 

AUTOR: MAREK KRÁL

VIDEOSESTŘIH



Sestavy


FC Bučovice
T. Holásek [-] - O. Nový [-] , M. Handlíř [-] , M. Kachlík [-] , M. Bil [-] , Z. Kuklínek [-] (86. J. Legner [-] ) , S. Palla [-] , L. Němec [-] (46. O. Holásek [-] ) , T. Kachlík [-] , S. Hanousek [-] (60. D. Svoboda [-] ) , D. Vágner [-]

TJ Tatran Bohunice
M. Gruber [-] - J. Pospíšil [-] , D. Musil [-] , M. Král [-] - M. Hrazdíra [-] , P. Mach [-] (67. A. Bachdasaryan [-] ) , M. Vavřík [-] , T. Šabršula [-] (54. P. Hlavoň [-] ) - N. Burčík [-] , O. Ullmann [-] (88. P. Lidmila [-] ) , M. Šembera [-]

ŽK: 36. M. Kachlík , 64. Z. Kuklínek , 73. S. Palla , 77. D. Vágner . ČK: 87. S. Palla .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: NOVÁK Pavel - ŠTIPČÁK Martin, MACH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.