M. Habr 37.
J. Esterka 41. (p.)
M. Krč 88.
3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 13:30

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radnice se loučí s podzimem vítězstvím


Branky


37. M. Habr , 41. J. Esterka (p.) , 88. M. Krč - 80. P. Procházka , 89. V. Štincík (p.)
0

V zápase rozhodlo až posledních 10 minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

V posledním utkání podzimní části soutěže přivítali Radnice nevyzpytatelný tým Rakové. Začali náporem, když již v 9. minutě střílel nebezpečně Koníček a po následujícím rohu dobře hlavičkoval M. Krč.V 11. minutě samostatný únik nevyužil Habr a vzápětí pohotově střílel Esterka ovšem nepřesně. Hosté zahrozili ve 14.minutě, ale brankář Spěváček byl pozorný. V 37. minutě se k míči v pokutovém území dostal Habr a střelou k tyči poslal domácí do vedení 1:0. V 41. minutě Raková po centru orazítkovala břevno branky domácích. Radnice odpověděly rychlým útokem, pronikající Švajcr byl sražen ve velkém vápně a nařízenou penaltu chladnokrevně proměnil Esterka, který tak upravil poločasové skóre na 2:0.

Druhý poločas

Druhý poločas přinesl vyrovnanou hru bez větších brankových příležitostí na obou stranách. Vše podstatné se událo v závěru zápasu. Nejdříve v 80. minutě po závaru před radnickou brankou hosté snížili na 2:1 střelou Pavla Procházky. V 88. minutě se v pokutovém území prosadil M.Krč a přesnou střelou podél brankáře zvýšil na 3:1 pro Radnice. V poslední minutě utkání odpískal rozhodčí penaltu, z které Raková, za pomoci Vlatimila Štinclíka, upravila stav utkání na konečných 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Petr Svoboda: V tomto utkání Radnice konečně zabrali, předvedli velmi dobrý výkon a po zásluze zvítězili a do tabulky si připsali tolik potřebné body.




Sestavy


TJ Sokol Radnice
T. Spěváček [-] - V. Spurný [-] , M. Krč [-] , P. Valenta [-] - M. Habr [-] (79. L. Koffer [-] ) , J. Vitouš [-] , J. Esterka [-] , D. Krč [-] (60. P. Loukota [-] ) - J. Koníček [-] (88. M. Veselý [-] ) , P. Švajcr [-] (70. J. Cozl [-] ) , D. Fencl [-]

TJ Sokol Raková
J. Šilhánek [-] - J. Černý [-] (68. P. Procházka [-] ) , P. Smitka [-] , J. Břicháček [-] , V. Štincík [-] , L. Bůcha [-] , P. Vohár [-] (76. O. Král [-] ) , D. Kašpar [-] , J. Procházka [-] , J. Bartoš [-] , J. Rottenborn [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šlauf Jiří - MELICHAR Vladimír (N), JANDA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.