M. Brož 23.
1:2p.
(1:0)
90. Z. Cink
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýřany vyrovnávaly za pět minut dvanáct!


Branky


23. M. Brož - 90. Z. Cink
0

Až v úplném závěru se podařilo domácím vyrovnanat a poslat zápas do rozstřelu, ve kterém ovšem nakonec hosté přeci jenom slavili vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

Po herní stránce se úvod zápasu více povedl Diossu, který jako prví zahrozil střelou Jiránka. samotná střela byla až moc přesná a trefila pouze břevno. Hosté pokračovali v tlaku, ale jako první se prosadili domácí. Po standardní situaci se ve 23. minutě prosadil Martin Brož. Tím se poněkud změnil ráz zápasu, jelikož domácí se mohli více zatáhnout a nechat další krok na soupeři. Ten si s tím zatím nedokázal poradit, a proto se do šaten šlo za stavu 1:0.

Druhý poločas

 

Do druhého poločasu se šlo s tím, že není nic rozhodnuto. Domácí měli zanedlouho po začátku druhého poločasu šanci na zvýšení náskoku. Skóre se však neměnilo. Další příležitost měli hosté, kteří však trefili břevno po přímém volném kopu. Hosté se čím dál více prosazovali, nicméně bez gólového účinku.  Další velkou šanci neproměnil Aliyev a s Diossem už to vypadalo velice špatně. V 93. minutě přišla poslední možnost pro útok a případné vyrovnání. Po dlouhém pasu dával Niedermayer na Cinka, který se štěstím zakončil nejpovedenější akci hostů v zápase.  V poslední možné chvíli tedy přišlo vyrovnání a šlo se do penalt.

Penalty

 

Při pokutových kopech se na střelcích držela nervozita. Vidět byla hned na prvních třech pokusech, které dopadly nezdarem. Ve kritické chvíli posledního pokusu hostů se k míči postavil nezkušenější na hřišti. Jan Rosol s klidem proměnil a bonusový bod poslal na konto hostů z Nýřan.



Ohlasy k zápasu



TJ Nýřany
Niedermayer Martin: Tak dva body jsou asi zasloužený vzhledem k těm šancím v druhým poločasu. Kdybychom v závěru nevyrovnali, tak můžeme jet domů s prázdnou, ale na druhou strany kdybychom proměnili ještě jednu z těch tisíce šancí brali jsme všechny body. Penalty už pak byly loterie.



Sestavy


TJ Město Zbiroh
K. Kučera [-] - V. Hrabák [-] (28. M. Šerý [-] ) , M. Švehla [-] , V. Krásný [-] (82. P. Kugler [-] ) , J. Vetengl [-] , Z. Dubček [-] , F. Sůva [-] , M. Škvára [-] , M. Brož [-] , V. Ludvík [-] (60. O. Krejčí [-] ) , M. Jaroš [-]

TJ Nýřany
M. Procházka [-] - V. Tyml [-] , J. Folk [-] (75. M. Rosol [-] ) , J. Hauer [-] (46. M. Štěpánek [-] ) , L. Jiránek [-] , L. Šlégl [-] (46. J. Václavík [-] ) , Z. Zdvihal [-] , A. Aliyev [-] , Z. Cink [-] , J. Rosol [-] , J. Niedermayer [-]

ŽK: 31. V. Ludvík , 33. Z. Dubček , 44. M. Švehla - 80. L. Jiránek .
Počet diváků: 23. Rozhodčí: Bureš Jiří - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.