Chanovice svůj úvodní zápas zvládly


Branky


0

V prvním kole se střetly i týmy Chanovic a Měčína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šebek poslal domácí do vedení

Chanovice si určitě chtěly hned v prvním domácím zápase napravit pošramocenou reputaci ze závěru loňské sezony. Od úvodních minut byly aktivnějším týmem, soupeře prakticky k ničemu nepustily. Poprvé v letošní sezoně mohli diváci slavit gól již v 16. minutě, kdy se střelecky prosadil záložník Jan Šebek a zařídil tak svému týmu skvělý start. Od tohoto momentu hráli domácí mnohem uvolněněji, trochu z nich spadla počáteční nervozita. Hosté z Měčína se nemohli dostat do zápasu, v jejich kombinaci byla řada nepřesností, a tak si za první poločas nevypracovali téměř žádnou příležitost. Nutno pochválit domácí obranu, která v čele se skvěle hrajícím Josefem Polenou fungovala perfektně. Chanovičtí se do útoku také příliš nehrnuli, snažili se především zodpovědně bránit. Do konce prvního poločasu se tedy již nic zajímavého neudálo, Chanovice si hlídaly jednobrankové vedení.

Chanovice si vítězství bez problému pohlídaly

Hra se ve druhém poločase příliš nezměnila. Domácí byli i nadále aktivnějším týmem, snažili se vnutit soupeři svou hru a diktovali tempo zápasu. Měčínští se snažili s nepříznivým výsledkem něco udělat, často ale naráželi na připravenou obranu soupeře. To hráči Chanovic se dokázali dostat do zakončení a několikrát měli i velkou smůlu, když je po jedné ze střel zastavila tyč. Za celý druhý poločas se jim podařilo orazítkovat brankovou konstrukci hned třikrát, a tak se až do posledních minut museli strachovat o výsledek. Zápas ale měli ve svých rukou a vítězství si nakonec bez větších potíží pohlídali. Chanovice si tedy po výhře 1:0 připsaly první tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
Miroslav Kašák: Po celý zápas jsme byli lepším mužstvem. V prvním poločase jsme se dostali do vedení a soupeře jsme prakticky k ničemu nepustili. Ve druhé půli jsme mohli přidat ještě nějaké branky, to se nám sice nepodařilo, ale vítězství jsme uhájili.




Počet diváků: 85. Rozhodčí: HUDEČEK Pavel - ŽÁK Adam, MAREK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.