Žichovice předvedly, co umí


Branky


38. M. Špírek (p.) , 47. M. Špírek (p.) , 65. J. Hlaváč , 80. J. Šimáček - 3. V. Nosek , 37. V. Nosek , 42. O. Karbusický (p.)
0

Touškov měl tento zápas velice dobře rozehrátý, ale jakoby nevěděl co dělat  výhry se zalekl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

V prvním poločase se domácí snažili navázat na výkon z druhého poločasu v Mýtě, ale nedařilo se jim téměř nic. Žichovicím nešly základní fotbalové věci a když neumíte přihrát a nechcete běhat, tak těžko můžete kombinovat nebo si vytvářet šance. Po zásluze se tak v prvním poločase jasně lepší hosté dostali do dvoubrankového vedení, zásluhou dvoubrankového Noska. Snížil Špírek z penalty za faul na Chalupu, kterého pěkně vysunul Musil. Hosté si však díky proměněné penaltě vzali do poločasu dvoubrankové vedení zpět, proměněnou penaltou Karbusického. Skóre 1:3 bylo tedy pro domácí ještě milosrdné.

Druhý poločas

Po poločase Žichovice zjednodušily hru a především díky Šimáčkovi v útoku získaly převahu. Touškov úplně vypadl z role a jen čekal na branky ve své síti. Faul na Hlaváče potrestal z druhé penalty Špírek, průnik Šimáčka zúročil pohotovým zakončením Hlaváč a obrat dokonal Šimáček, který hlavou usměrnil do sítě přesný pas Benedikta. Hosté mohli vyrovnat v úplném závěru, ale jejich hráč neuvěřitelně přestřelil z malého vápna prázdnou branku. Výhru tedy na konec slavili domácí, převážně za výkon z druhého poločasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Lukáš Mourek: Poslední domácí zápas podzimu jsme špatně začali, ale vůle a nasazení v této fázi soutěže k úspěchu stačí. V utkání, kde bojovnost a dramatičnost předčily fotbalovost jsme se tak s fanoušky rozloučili vítězstvím.




Počet diváků: 99. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - ŠÁLKOVÁ Helena, PLZÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.